Hoşgeldiniz  

5. Uluslararası Antalya-Kemer Bisiklet Festivali

Semih Köken | 03 Ekim 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

5. Uluslararası Antalya-Kemer Bisiklet Festivali

ANBİFED Genel Sekreteri Işıl Tutucu ile röportaj
Bisikletçilerin geçişinden detay Antalya‘nınKemer ilçesinde bu yıl beşincisi düzenlenen “Uluslararası Bisiklet Festivali” sona erdi.

Antalya Bisiklet Festivali Derneği (ANBİFED) tarafından düzenlenen festivale Rusya,Romanya ve Almanya‘dan birer sporcu olmak üzere yaklaşık 350 bisiklet tutkunu katıldı.

Yaklaşık 57 kilometrelik Tekirova-Phaselis Antik Kenti-Taş Köprü güzergahı ile tamamlanan festivalde bisikletçiler, zaman zaman mola verdi. Phaselis Antik Kenti’nde verilen molada bazı bisiklet sevdalıları antik kenti gezerken, bazıları da plajda denize girdi. Bisiklet tutkunları moladan sonra Taş Köprü’ye geçerek festivalin son güzergahını tamamladı.

ANBİFED Genel Sekreteri Işıl Tutucu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, festivali kazasız bir şekilde tamamladıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Yaklaşık 350 bisiklet sevdalısı ile pedal çevirdiklerini ifade eden Tutucu, festival kapsamında geçtikleri güzergahlarda çok güzel yerler gördüklerini belirtti. Tutucu, keyifli bir festival süreci yaşadıklarını anlatarak, festivale katılan tüm sporculara teşekkür etti.

Festival boyunca jandarma ve polis ekipleri de, bisiklet tutkunlarının güvenliğini sağladı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle