Hoşgeldiniz  

4 ülke takımı Kemer’de buluştu

Semih Köken | 08 Nisan 2017 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

4 ülke takımı Kemer’de buluştu

[youtube id=”Enter video ID (eg. USHZZ5bwASU)” width=”620″ height=”360″]Kazanan dostluk oldu

 

Kemer Belediyesi’nin düzenlediği Dostluk ve Kardeşlik Halı Saha Futbol Turnuvası’nda Almanya, Rusya, Kazakistan konsolosluk takımları ile Kemer protokolü karşılaştı. Başkan Mustafa Gül, “Sahada iyi bir mücadele oldu ancak bu maçta kaybeden yok çünkü kardeşlik ve dostluk kazandı” dedi

Kemer Belediyesi Dostluk ve Kardeşlik Halı Saha Futbol Turnuvası Kemer Belediyesi Spor Kompleksi Emirates Arena’da yapıldı. Başkan Mustafa Gül’ün ev sahipliğinde yapılan turnuvada Antalya Alman Konsolosluğu, Rusya Federasyonu Antalya Başkonsolosluğu ve Kazakistan Antalya Konsolosluğu futbol takımları ile Kemer Kaymakamlığı, Kemer Belediyesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı, İlçe Sağlık Müdürlüğü ve İlçe Göç İdaresi Başkanlığı temsilcilerinden oluşan Kemer Protokolü Takımı karşılaştı.

 

TÜM PROTOKOL SAHADA

Turnuvada mücadele eden takımlarda; Rusya Antalya Başkonsolosu Oleg Rogoza, Rusya Antalya Ateşesi Alexander Ryumkov, Rusya Antalya İkinci Konsolosu Uyachaslav Mikhaylav, Antalya Alman Konsolosu Jörg Fürstenav,  Antalya Kazakistan Konsolosu Nyshankul Karatayeva, Kaymakam Mustafa Cihad Feslihan, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Jandarma Binbaşı Yasin Berçin, Emniyet Müdürü Tevfik Karayakalı, Sahil Güvenlik Bot Komutanı Hasan Özak, Göç İdaresi Daire Başkanı Zeki Buzcu, Başkan Gül’ün oğlu İsmail Gül ve bazı resmi kurumlardan personel oynadı.

 

ELEME MAÇLARI ÇEKİŞMELİ GEÇTİ

Turnuvanın ilk maçı Almanya ile Türkiye arasında yapılırken maçın başlama vuruşu Kemer Kaymakamı Feslihan ve Başkan Gül tarafından yapıldı. Çok çekişmeli geçen maç Alman Konsolosluğu Takımı’nın 4-3’lük galibiyeti ile sona erdi. İkinci maç ise Rusya ile Kazakistan takımları arasında yapıldı. Bu maçı 6-5 kazanan Rus takımı üst tura çıktı.

 

ALMANYA ŞAMPİYON OLDU

Turnuvanın finali Rusya ile Almanya arasında oynandı. Büyük bir heyecana sahne olan maç, Kemerliler tarafından da ilgiyle izlendi. Alman takımı, maçı 8-6 alarak turnuvanın şampiyonu oldu. Üçüncülük maçı ise Türkiye ile Kazakistan takımları arasında oynandı. Oyunun başlarında Kazakistan Konsolosluk Takımı öne geçerken ilerleyen dakikalarda Kemer Protokol Takımı ataklarını artırdı. Maçı 7-6 tamamlayan Türkiye, Kemer Belediyesi Dostluk ve Kardeşlik Halı Saha Futbol Turnuvası’nda üçüncü oldu

KONSOLOSLARDAN TEŞEKKÜR

Rusya Antalya Başkonsolosu Oleg Rogoza, Rusya Antalya Ateşesi Alexander Ryumkov, Rusya Antalya İkinci Konsolosu Uyachaslav Mikhaylav, Antalya Alman Konsolosu Jörg Fürstenav ve Antalya Kazakistan Konsolosu Nyshankul Karatayeva bu turnuvanın Türkiye ilişkilerinde çok olumlu katkı sağlayacağını belirterek Başkan Gül’e teşekkür ettiler.

KUPA TÖRENİNDE BÜYÜK COŞKU

Kemer Belediyesi Dostluk ve Kardeşlik Halı Saha Futbol Turnuvası’nın şampiyonluk, ikincilik ve üçüncülük kupalarını Kemer Kaymakamı Mustafa Cihad Feslihan ve Başkan Mustafa Gül başta olmak üzere protokol üyeleri tarafından verildi. Törende büyük bir coşku yaşandı. Kaymakam Feslihan turnuvaya katkısı olan herkese teşekkür etti.

KAYBEDEN KİMSE YOK

Törende konuşan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Antalya için ve Kemer için büyük öneme sahip bu 3 ülkenin takımını Kemer’de ağırlamaktan büyük bir onur duyduklarını belirterek, “ Sporun dostluk ikliminde örnek bir buluşma gerçekleştirdik. Bu turnuvada kaybeden takım yok. Çünkü dostluk ve kardeşlik kazandı yani hepimiz kazandık” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle