Hoşgeldiniz  

Kayıp Alman Turistleri Jandarma Kurtardı

Semih Köken | 16 Eylül 2016 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Kayıp Alman Turistleri Jandarma Kurtardı

Kayıp Alman turistleri jandarma kurtardıANTALYA’nın Kemer İlçesi’nde çıktıkları doğa yürüyüşünde kaybolan iki Alman turist, 5 saat sonra jandarma ve Antalya Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekiplerince bulundu.

Kemer Kayıp Alman Turistleri Jandarma KurtardıKayıp Alman turistleri jandarma kurtardı

ANTALYA’nın Kemer İlçesi’nde çıktıkları doğa yürüyüşünde kaybolan iki Alman turist, 5 saat sonra jandarma ve Antalya Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekiplerince bulundu.

Antalya’nın turistik ilçesi Kemer‘de tatil yapan Alman 20 yaşındaki Dominik Saery ve aynı yaştaki Yonas Engelhard, saat 08.00 sıralarında Göynük Kanyonu’nda yürüyüşe çıktı. Yürüyüşe başladıktan yaklaşık yarım saat sonra yollarını kaybeden turistler, cep telefonuyla aradıkları 112 Acil Çağrı Merkezi’nden yardım istedi. Çağrı üzerine AFAD ve Beldibi Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri bölgeye giderek arama çalışmalarına başladı. Bölge halkının da desteğiyle çalışmalarını sürdüren ekipler, saat 13.00 sıralarında Beldibi Jandarma Karakol Komutanlığı’na yaklaşık 5 kilometre uzaklıkta kanyonun içinde turistlere ulaştı. Jandarma ve AFAD ekipleri eşliğinde karakola getirilen turistlere, su ve yemek verildi. Alman tatilciler, jandarmakarakolundaki işlemlerinin ardından konakladıkları otele döndü.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle