Hoşgeldiniz  

3 Aralık Engeliler Günü Kemer’de Kutlandı

Semih Köken | 05 Aralık 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

3 Aralık Engeliler Günü Kemer’de Kutlandı

3 ARALIK Dünya Engelliler Günü Kemer’de çeşitli etkinliklerle kutlandı. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri Kemer Hacı Hafize Saygan Ortaokulunda Kemer Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle çeşitli etkinliklerle yapıldı.

Programa Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Eşi Neşe Gül, Kemer Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Can ve Nuray Minta, Kemer Milli Eğitim Müdürü vekili Derviş Tatar, ilçede eğitim veren okulların yöneticileri ile engelliler ve aileleri katıldı. Çeşitli oyunların ve şarkıların yapıldığı etkinlikte renkli görüntüler oluştu.

Saygı duruşu istiklal marşımızın okunmasının ardından, Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Özel Eğitim Sınıf Öğretmeni Aysel Keskin yaptı. Özel Eğitim sınıfından Ayşenur İzmirli “Hayat Herkese Güzel” şiiri, Öğrencilerden Eren Ağaç “Otizmli” şirini okurken, Otizmli bir evladın annesi olan Emine Kocaman ise duygulu şiiri ayakta alkışlandı. Sırasıyla Müzik Öğretmeni Zennure Kocadağ yönetiminde öğrenciler şarkı ve türküler söylerken Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersi öğretmeni Nur Sönmez yönetiminde “Peygamberi Görmek” adlı ilahi söylediler.
Programda palyaço kıyafeti giyen stajyer öğrenciler öğrencilerle birlikte dans gösterisi sundu. Özel Eğitim sınıfında görevli stajyer Tuğçe Demirbilek ve Kübra Cihan hazırlamış olduğu işaret dili şarkısını işaretlerle söylediler.

Kemer Bocce’de dereceye giren öğrencilere Altın, Gümüş ve Madalyalarını Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemer Milli Eğitim Müdürü vekili Derviş Tatar takdim etti.

Özel sınıfta ise Başkan Mustafa Gül, eşi Neşe Gül Başkan Yardımcısı Ahmet Can öğrenciler veliler ve aileler birlikte günün anısına pasta keserek dilek tuttular. Ayrıca Başkan Mustafa Gül ve eşi Neşe Gül ve Başkan Yardımcısı Ahmet Can Özel öğrencilere birer çift ayakkabı hediye ettiler.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle