Hoşgeldiniz  

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı!

SEMİH KÖKEN | 29 Ekim 2019 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı!

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, ülkemiz genelinde olduğu gibi ilçemizde de düzenlenen törenlerle coşku ile kutlandı.

HABER FOTO REŞAD AYDOĞDU

28 Ekim Pazartesi günü saat 13:00’te Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtına çelenklerin sunulması ile başlayan törenler, 29 Ekim Salı günü saat 09.30’da Kaymakam Murtaza Dayanç, Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, birlikte tebrikleri Kaymakamlık makamında kabulü ile devam etti.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Törene Kaymakam Murtaza Dayanç, Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Başsavcı Veli Vicir, Jandarma Garnizon Komutanı Ramazan Ergen, Emniyet Müdürü Deniz Yılmaz, Başkan Yardımcısı Emin Gül, Kemer AK Parti İlçe Başkanı İsmail Selami Minta, CHP İlçe Başkanı Hüsnü Ünal, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Kara, İYİ Parti İlçe Başkanı Ergun Büyükbaş, Meclis Üyeleri, Mustafa Bilici, Ferhan Fidan, İsmail Aka, Emrah Ayhan, Daire Müdürleri, Okul yöneticileri öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan törende Kaymakam Murtaza Dayanç, Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Başsavcı Veli Vicir vatandaşların ve okulların bayramlarını kutladı.
Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Kemer Kaymakamı Murtaza Dayanç yaptı; Kaymakam Dayanç; Cumhuriyetimizin kuruluşunun 96. Yılında hepinizi sayğı ve sevgiyle selamlıyor Cumhuriyet Bayramınızı tebrik ediyorum. Cumhuriyetimizin 96. yıldönümü coşkusunu yaşadığımız bu kutlu günde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, kahraman silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, aziz milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyorum. Dedi
Öğrencilerin günün anlam ve önemini belirten şiirleri okuduğu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı konulu kompozisyon ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrencilere hediyelerinin verildiği tören Folklor ve gösterileri son buldu.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta ve açık hava
Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, ayakta duran insanlar ve yazı

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle