Hoşgeldiniz  

264 hastaya evde sağlık hizmeti

Semih Köken | 07 Ağustos 2017 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

264 hastaya evde sağlık hizmeti

ANTALYA Korkuteli Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. İbrahim Eke, evde sağlık hizmetleri ekibinin 763 hastaya ulaştığını ve 264 hastaya aktif olarak hizmet verildiğini söyledi.

ANTALYA KORKUTELI DEVLET HASTANESI BASHEKIMI OP. DR. IBRAHIM EKE, EVDE SAGLIK HIZMETLERI EKIBININ 763 HASTAYA ULASTIGINI VE 264 HASTAYA AKTIF OLARAK HIZMET VERILDIGINI SOYLEDI.(FOTO:KORKUTELI-DHA)

Antalya Kamu Hastaneleri Birliği’ne bağlı Korkuteli Devlet Hastanesi’nde 2012 yılı temmuz ayından itibaren hizmette olan evde sağlık hizmeti tüm hızıyla devam ediyor. Konu hakkında açıklamada bulunan Korkuteli Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. İbrahim Eke, evde sağlık birimine en sık KOAH ve benzeri solunum sistemi hastalıkları, yatağa bağımlı hastalar, terminal dönem hastaları, ileri derecedeki kas hastalıkları bulunan kişilerin başvuru yaptığını söyledi. Başhekim Eke, “Evde sağlık hizmeti kapsamına alınan hastalarımızdan ağız ve diş sağlığı problemi olan hastalarımıza da ilgili branştaki hekimlerimiz belirli periyodlarda giderek sağlık hizmetini ulaştırmaktadır” dedi.

 

Uzman hekim, 3 hemşire, şoför ve evde sağlık hizmeti aracı ile hizmeti hastalara ulaştırdıklarını vurgulayan Başhekim Eke, “Hastalarımızın nakil edilmesi gereken durumlarında ise hasta nakil ambulansı ile ulaşımlarını sağlamaktayız. Ekibimiz randevu tarihinde hastanın evine ulaşarak gerekli sağlık hizmetini ücretsiz olarak uygulamakta olup, evde sağlık hizmetinden yararlanmak isteyen hasta ve hasta yakınlarımız mesai saatleri içerisinde hastanemiz evde sağlık hizmetleri birim polikliniğine başvuru yapabilir. Deneyimli ekibimizin özverili çalışmaları ve hizmet çeşitliliğinin artması ile evde sağlık hizmetleri ekibimiz tarafından 763 hastaya ulaşılmış olup 264 hastaya aktif olarak hizmet vermekteyiz ve 1460 ziyaret gerçekleştirdik” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle