Hoşgeldiniz  

2 BİN AİLEYE RAMAZAN YARDIMI YAPILDI

Semih Köken | 17 Haziran 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

2 BİN AİLEYE RAMAZAN YARDIMI YAPILDI

 

BAŞKAN GÜL PERSONELİNİ DE UNUTMADI

Kemer Belediyesi, Ramazan ayında ilçedeki 2 bin ihtiyaç sahibinin adreslerine ramazan kolisi ulaştırdı. Personelini de unutmayan Başkan Gül, yaklaşık 500 belediye çalışanına erzak paketlerine elden teslim etti.

Kemer’in 6 ayrı noktasında kurduğu iftar merkezlerinde binlerce kişiye iftar yemeği veren Kemer Belediyesi, aynı zamanda ilçedeki ihtiyaç sahiplerine ramazan kolisi dağıtıyor. Ramazan ayı başladığında bu yana yaklaşık 2 bin ailenin adreslerine erzak paketi teslim eden belediye ekipleri, Ramazan sonuna kadar bu yardımlarına devam edecek.

500 PERSONELE ERZAK PAKETİ
Bu arada personeli de unutmayan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, çeşitli birimlerde görevli 500 personele ramazan kolisi hediye etti. Personelinin erzak paketlerini elden veren Başkan Gül, “Çalışma arkadaşlarımızla bu şekilde bir araya gelerek onlarla da ekmeğimizi bölüşmek istedik. Ramazan ayının paylaşımcı ruhunu yaşatmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Ekiplerimiz, ilçemizin tüm mahallelerindeki ve yaylarındaki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza kuru gıda paketlerini ulaştırıyor. Ayrıca her gün başka bir mahallede halkımız ile birlikte iftar açıyoruz. Ramazan ayını halkımızla iç içe geçirmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm hemşerilerimin bayramını şimdiden kutluyorum” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle