Hoşgeldiniz  

17 PARK YENİLENDİ

Semih Köken | 14 Mart 2018 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

17 PARK YENİLENDİ

 

Kemer’de parklar yenileniyor

Kemer’de bulunan park, yeşil alan ve piknik yerlerini daha modern bir hale getirmek için çalışma yapılıyor. Başkan Mustafa Gül, “ Parklarımızda hem Kemerli hemşerilerimizin, hem de ilçemize gelen turistleri mutlu edecek düzenlemeler yapıyoruz” dedi.

Kemer Belediyesi ilçedeki parklarda modernleştirme çalışması yapılıyor. Bu kapsamda Kemer’in çeşitli mahallerinde bulunan 17 adet park, yeşil alan ve piknik alanlarında yeni düzenlemeler hayata geçirildi.

HEM ÇOCUKLAR, HEM YETİŞKİNLER DÜŞÜNÜLDÜ
Kemer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında birçok parkta ahşap ve plastik oyun grupları, halatlı tırmanma piramidi, ahşap salıncak ve ikili salıncak kuruldu. Çocuklar bu parklarda gönüllerince eğlenme fırsatı bulurken yetişkinler de unutulmadı. Parklara ve yeşil alanlara yetişkinler için çeşitli spor ve egzersiz aletleri monte edildi. Parklar içinde ferah yürüyüş yolları ve oturma grupları yerleştirildi. Parklardaki mevcut ağaçlar korunarak ve yeni ağaçlar dikilerek yeşil doku da güçlendirildi.

“DAHA MODERN BİR KEMER İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “Kemerimiz kendi nüfusunun kat kat üzerinde turist ağırlayan bir ilçemiz. Yenilediğimiz parklar ve yeşil alanlar hemşerilerimize olduğu kadar ilçemize gelen turistlere de hizmet verecek. Bu sezon Kemer’e gelen yerli ve yabancı turistler daha modern bir ilçe ile karşılaşacak. Cennetten bir köşe olan Kemer’imizin güzelliğine güzellik katan çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek. Bu düzenlemelerde hem çocuklarımıza ve hem de yetişkinlerimizin keyif alacağı mekânlar oluşturuyoruz. İlçemize hayırlı olsun” diye konuştu.

DÜZENLEME YAPILAN PARKLAR
Kemer Merkez Mustafa Ertuğrul Aker Parkı (Olbia Parkı)
Merkez Serin Park
Arslanbucak Murat-Nail-Sebahat Çalık Parkı
Arslanbucak Havana-Sabri Anatürk Parkı
Çamyuva Rukiye Koç Ortaokulu yanındaki
Çamyuva 30 Ağustos Zafer Parkı
Göynük Yılmaz Türkeri Parkı
Göynük 213 ada yanındaki park
Göynük Yörük Osman Caddesi üzerindeki park
Göynük Şevket Saz Parkı
Göynük Nazif Yalın Parkı
Göynük Kurtuluş Caddesi üzerindeki park
Göynük Aşçılık Okulu yanındaki park
Göynük Bedriye Yalçın Parkı
Göynük Mahallesi Günübirlik Piknik Alanı
Kuzdere Muhtar Yavuz Kayrak Park
Tekirova Atatürk Bulvarı kenarındaki yeşil alan

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle