Hoşgeldiniz  

112 ACİL ÇAĞRI MERKEZİ’NİN TANITIMI YAPILIYOR

SEMİH KÖKEN | 03 Şubat 2020 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

112 ACİL ÇAĞRI MERKEZİ’NİN TANITIMI YAPILIYOR

112 ACİL ÇAĞRI MERKEZİ’NİN TANITIMI YAPILIYOR

Antalya Valiliğince il merkezi ve tüm ilçelerde yapılan 112 Acil Çağrı Merkezi tanıtım çalışmaları kapsamında, 112 Acil Çağrı Merkezi ile erişilebilecek tüm kurumlarda çalışan bir heyet Kemer Kaymakamlığını ve Kemer Belediyesini ziyaret ettiler.  112 acil çağrı merkezine ait afişleri asarak personele bilgi verdiler.

‘Acil Durumda Tek Numara’ sloganıyla başlatılan 112 Acil Çağrı Merkezi tanıtım çalışmaları kapsamında, Belediye Başkanını ziyaret eden heyet, 112 Acil Çağrı Merkezi’nin önemi hakkında bilgiler verdi.

112 Acil Çağrı Merkezi’nin arayan vatandaşların, ihbarın önemi ve aciliyetine göre ilgili kurumların (Polis, Jandarma, Sahil Güvenlik, Ambulans, İtfaiye, Afet Acil, Orman Yangın) olay yerine en kısa sürede yönlendirilmesi amaçlanıyor.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan, “112’nin ülkemizde önemli bir görev anlayışı içerisinde olduğunu biliyoruz. Vatandaşlarımız, maalesef çoğu zaman 112 Acil Çağrı Merkezi’ni gereksiz yere meşgul ediyor. Bunun önüne geçmek için çaba sarf etmemiz gerekiyor. İnsanların hayatı kurtarmak için önem arz eden çağrı merkezi konusunda vatandaşlarımızın daha bilinçli hareket etmesi gerekiyor. Bu konuda belediye olarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız.” diye konuştu.

Belediye  Başkanı 112 Acil Çağrı Merkezi’nin önemini anlatan afişlerin ilçemizin belirli yerlerine asılması yönünde gerekli çalışmaların başlatıldığını da sözlerine ekledi.

#112AcilÇağrıMerkezi

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle