Hoşgeldiniz  

10 Nisan Polis Haftası Kemer’de Törenlerle Kutlandı

SEMİH KÖKEN | 10 Nisan 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

10 Nisan Polis Haftası Kemer’de Törenlerle Kutlandı

10 Nisan Polis Haftası Kemer’de Törenlerle Kutlandı

Polis Teşkilatının 172. kuruluş yıldönümü Kemer’de  düzenlenen törenle kutlandı.

Kemer Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törene, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Garnizon Komutanı Binbaşı Yasin Berçin, Emniyet Müdürü Tevfik Karayakalı, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Can, CHP İlçe Başkanı Erdem Cesur, Daire Müdürleri, Polisler, Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanı personeli katıldı.

Cumhuriyet Meydanında düzenlenen tören Atatürk Anıtına Kemer Emniyet Müdürü Tevfik Karayakalı Emniyet Müdürlüğü çelengini sunumu ve saygı duruşu istiklal marşımızın okunması ile devam etti.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Emniyet Müdürü Tevfik Karayakalı yaptı; Karayakalı, “Türk Polis Teşkilatının kurulduğu 1845 yılından bu güne edindiği tarihi birikim ile her geçen gün gelişerek ve kendini yenileyerek toplumun huzur ve güvenliği, vatandaşların can ve mal emniyetini sağlama, kanun hakimiyeti ve devlet otoritesini koruma gibi çok önemli hayati görevler üstlenmiştir. Polis teşkilat birimlerimiz aslında tüm devlet kurumları adına vatandaşlarımızın her derdine koşup çaldığı ilk kapı diyerek sözlerine devam eden Karayakalı; vatandaşın hukuk sistemiyle temas kurmasının başlangıç yeri, devletin yardımsever ve şefkat elinin vatandaşla ilk temas noktasıdır. Görevlerimizin en iyi şekilde yerine getirilmesinde bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen saygıdeğer Kaymakamımız başta olmak üzere, adli teşkilatımıza, kamu kurumlarımıza, jandarmamıza ve değerli Kemer halkına teşkilatım adına teşekkürlerimizi arz ederim”

Bu duygu ve düşünceler ile başta  Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere şerefli görevlerinin ifası sırasında ülkemizin milli menfaatleri uğruna seve seve canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anar, kahraman gazilerimiz ve şerefle emekli olmuş mensuplarımıza sağlık, mutluluk temenni eder, halen görevi başında olan değerli mesai arkadaşlarıma kutsal görevlerinde başarılar diler, yüce milletimizin hizmetinde daha nice başarılı yıllara ulaşmak temennisi ile hepinize saygılar sunarım. Dedi

Konuşmanın ardından etkinlik Kemer Emniyet Müdürlüğü binasında devam etti. Kemer Emniyet Müdürü Karayakalı burada başta Kemer Kaymakamı Mustafa Cihad Feslihan olmak üzere gelen misafirleri tek tek kabul ederek teşekkür ederken mink polis kıyafetli polis çocukları ise misafirlerin ilgi odağı oldu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle