22 Þubat 2012 Çarþamba
KEMER MODERN CADDELERE BÜRÜNÜYOR
Kemer Belediyesi kýþlýk bakým ve yaz dönemine hazýrlýk kapsamýnda baþlattýðý yapým, onarým ve bakým çalýþmalarýna hýzla devam ediyor.
2012-01-23 - 10:04

Kemer Belediyesi kýþlýk bakým ve yaz dönemine hazýrlýk kapsamýnda baþlattýðý yapým, onarým ve bakým çalýþmalarýna hýzla devam ediyor.

Kemer Belediyesi kýþlýk bakým ve yaz dönemine hazýrlýk kapsamýnda baþlattýðý yapým, onarým ve bakým çalýþmalarýna hýzla devam ediyor.
Kemer Belediyesi Fen Ýþleri Müdürlüðü bünyesinde çalýþan ekipler tarafýndan  Deniz Caddesinden  baþlayarak Karayer Caddesine kadar  sürecek olan yaðmur suyu drenaj, yol, kaldýrým ve parke taþý çalýþmalarýna baþladý. Ýlk aþamada 1415 metre olarak planlanan çalýþmalar doðrultusunda,  yaðmur suyu drenaj çalýþmalarý, kaldýrýmlarýn ve yollardaki parke taþlarýnýn yenilenmesi ve yollarýn bakýmý yapýlacak.
Yapýlan çalýþmalar hakkýnda açýklama yapan Kemer Belediye Baþkaný Mustafa Gül ; “ Bu çalýþmalar , Kemer Belediyesi’nin düzenli olarak yaptýðý çalýþmalar ve kontrollerdir.   Yoðun sezona baþlamadan önce bütün çalýþmalarýmýz tamamlanacak. Bu doðrultuda Deniz Caddesi ve Karayer Caddesi arasýndaki  1415 metrelik mesafede bulunan  su borularý yenilenecek ,yaðmur suyu drenaj çalýþmalarý yapýlacak ve yollarýmýz Kemer Belediyesi’nin Parke Taþý Fabrikasýnda üretilen parke taþlarýyla kaplanacak. Yaðmur suyu, yol, kaldýrým ve parke taþý  çalýþmalarý tamamlandýkltan sonra , 1415 metre çalýþma hattýna, geçtiðimiz yýl  caddelere uygulandýðý gibi elektrik direkleri ve otobüs duraklarý yapýlacak.  Teknik çalýþmalarýmýz bittikten sonra, peyzaj çalýþmalarýmýz baþlayacak. Böylece cadde Kemer’e yakýþan modern bir görüntü kazanacak ” dedi.
Çalýþmalarýný devam ettirirken Belediye ekiplerinin çevreye  ve Kemer halkýna  rahatsýzlýk vermemeye özen gösterdiklerini beliriten Baþkan Gül ; “ Yaptýðýmýz herþey Kemer  ve Kemerliler için . Baktýðýnýz zaman, Kemer 1 giriþinden baþlayarak geniþ, ýþýklandýrma sorunu olmayan ferah caddeler , sokaklar yaparak Kemer’in çehresini deðiþtirdiðimizi  göreceksiniz. Kemer halký modern bir ilçede yaþamayý hak ediyor ve biz bunun için çalýþýyoruz” dedi.




(537 kere okundu)

YORUMLAR

GÜNCEL Kategorisine Ait Diðer Haberler

OKTAY USTA KEMERDE BAÞKAN ÜRAS’TAN EÐÝTÝME DESTEK KEMER KAMU OYU VE ATSO ÜYELERÝNE.DUYURU KETOB BAÞKANI METÝN PELTEK, ÝÇ PAZAR KEMER ÝN ÝKÝNCÝ BÜYÜK PAZARIDIR Kemer rüzgarý esti Adrasan’a yol tepkisi Netkolay.net’den yaþamý kolaylaþtýran hizmetler MARATON ATEÞÝ KEMERDE YANACAK GATAB’dan bir ilke imza Kuzdere Tarýmsal Kalkýnma Baþkanýný seçemedi
KÖÞE YAZARLARI
KÝRALADIÐI JEEPLE TAKLA ATAN UTANMAZ DAMADIN KASKO PARASINI CEBÝNE ATIP KAYINPEDERÝNÝ DOLANDIRDIÐINI DUYDUNUZ MU?

Anketler

KEMER BELEDÝYE BAÞKANI KÝM OLSUN
AHMET CAN
BEDRÝ YALÇIN
Hasan ÞEKER
Mustafa GÜL
NECATÝ TOPALOLU
YUSUF ÜRAS
Copyright © 2007 - 2008 Kemerhaber.com
Design By