Hoşgeldiniz  

YÖRSİAD, PROTOKOL VE NEZAKET KURALLARI EĞİTİMİ ALDI‏

SEMİH KÖKEN | 09 Mayıs 2015 | Antalya Haber, Ekonomi A- A+

YÖRSİAD ( Yörük Sanayici ve İş Adamları Derneği ) eğitimlere ağırlık verdi.

Antalya’nın önde gelen SİAD’larının başında gelen ve her ay düzenli olarak olağan toplantılarını gerçekleştirip, birbirinden değerli konuğu üyeleri ile buluşturan ve birçok etkinliğe imza atan YÖRSİAD’da konu protokol ve nezaket kurallarıydı.

Protokol ve nezaket uzmanı İhsan Ataöv YÖRSİAD üyelerine iş dünyasında kişisel temsil, kurumsal temsil, resmi hayatta giyim kuralları, protokol nedir, nezaket nedir ve farkları nelerdir? Selamlama, karşılama ve resmi organizasyonlarda protokol düzenleri konularında bir eğitim verdi. Antalya Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yeni hizmet binası toplantı salonunda gerçekleştirilen eğitim sonrası katılımcılara sertifikaları dağıtılırken, YÖRSİAD Başkanı Semih Beken tarafından konuk İhsan Ataöv’e bir teşekkür plaketi sunuldu.

Semih Beken “YÖRSİAD Eğitim günleri uzun zamandır yapmayı planladığımız bir programdı”

Eğitim öncesi bir konuşma yapan YÖRSİAD Başkanı Semih Beken, dernek olarak eğitime verdikleri öneme dikkat çekerek şunları söyledi:

“Bugün YÖRSİAD’ımızın ilk eğitimini başlatıyoruz. Bu eğitim günlerimizin devam ı gelecek. Ayda iki defa olağan toplantılarımızı gerçekleştiriyoruz. İki toplantımızda da çok değerli konuklarımızı toplantılarımıza çağırarak onların değerli görüşlerini alıyoruz. Sadece olağan toplantılarımız ile değil, aynı zamanda birçok etkinliğe de imza atıyoruz. Topluma, iş hayatına üyelerimize katkı koymak için birçok etkinlik yapıyoruz.  YÖRSİAD Eğitim günleri uzun zamandır yapmayı planladığımız bir programdı.  Bugün bunun ilkini yapmaktan büyük gurur duyuyoruz.  Bugün toplantımızın konusu iş hayatında nezaket kuralları.  Değerli konuk konuşmacımız sayın İhsan Ataöv. Bizim için özel olarak bu toplantı için geldi. Kendisine teşekkürleirmizi sunuyorum. Eğitim hayatın her alanında devam ediyor. Sadece okulda aldığımız eğitim değil, hayatın her anında eğitim almamız gerekiyor. Bence, eğitimin bittiği günün hayata gözlerimizi yumduğumuz andır. Hayatta her zaman eğitime açık olmamız ve yeni şeyleri öğrenmemiz gerekiyor. Bugünkü toplantımızın üyelerimize çok büyük yarar sağladığını düşünüyorum”

İhsan Ataöv ‘YÖRSİAD’a çok teşekkür ediyorum’

Protokol ve nezaket kuralları uzmanı olan İhsan Ataöv öncelikle YÖRSİAD’ın konuğu olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirip teşekkürlerini sundu. İhsan Ataöv yaptığı açıklamasında,  “İstanbul Aşkım Kapışmak Akademi İstanbul’daki Cihangir’deki ofiste de zarafet eğitimleri veriyorum. Bugün Antalya’da Yörük Sanayici, İş Adamları ile birlikte buluştuk. Çok keyifli bir eğitim oldu.  Genelde iş dünyasının ihtiyaçlarına yönelik bir eğitim paketi hazırlamıştım. Beyefendiler ve hanımefendiler ile bunu paylaştım.  İş dünyasında kişisel temsil, kurumsal temsil, resmi hayatta giyim kuralları, protokol nedir, nezaket nedir ve farkları nelerdir? selamlama karşılama , resmi organizasyonlarda protokol düzenleri  ve diğer birçok konuya hep beraber sohbet ederek değindik. Çok keyifli bir eğitim oldu. Antalya’da YÖRSİAD’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

İhsan Ataöv kimdir?

İhsan Ataöv 1979 Antalya doğumludur. İlk ve orta öğrenimi Antalya’da tamamlamıştır. Gazi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünden 2004 yılında mezun olduktan sonra Antalya’da MNG Holding ve Rixos Oteller grubunda yönetici olarak görev yapmıştır. Rixos Academy’de NLP, liderlik, etkili konuşma, halkla ilişkiler gibi birçok alanda eğitimler alan Ataöv ardından Mardan Palace Oteli, açılış öncesi “misafir ilişkileri” ve “etkili servis teknikleri” alanında personel eğiminde iki yıl görev almıştır. 2005 – 2006 yıllarında Kanada’nın Toronto şehrinde CDA College’de (Career Development Academy) Pazarlama ve Profesyonel yazışma teknikleri diploma programlarını bitirmiştir. 2009 yılından bu yana Cumhurbaşkanlığı Protokol Müdürlüğü’nde Uzman olarak görev yapmaktadır. Cumhurbaşkanlığındaki görevi süresince 120 den fazla yurtdışı ve yurtiçinde de 70 farklı ilde resmi programların organizasyon ve icrasında görev yapmıştır. Cumhurbaşkanlığı Eğitim Biriminden, “Protokol ve Nezaket Kuralları” eğitimi alan İhsan Ataöv 2010 yılında Amerikan “Protocol School of Washington” kurumundan “Protokol Müdürlüğü” sertifika programını bitirmiştir.protokol_nezaketegitin_yorsiad3 protokol_nezaketegitin_yorsiad5

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle