Hoşgeldiniz  

‘Yenilikçi kobilerle devler ligine koşuyoruz’

Semih Köken | 20 Ekim 2015 | Antalya Haber, Ekonomi A- A+

ANTALYA Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ile Akdeniz Üniversitesi (AÜ) işbirliğinde düzenlenecek ‘Yenilikçi Kobilerle Devler Ligine Koşuyoruz’ başlıklı bilgilendirme toplantısı, 23 Ekim’de ATSO Atatürk Konferans Salonu’nda yapılacak.

 

ATSO Başkanı Davut Çetin, Akdeniz Üniversitesi ile birlikte düzenlenecek toplantıda üyelerinin devlet destekleri ve hibelerden daha fazla yararlanmaları, proje fikirlerini olgunlaştırarak desteklere daha kolay başvuru yapabilmelerini sağlayacak bilgiler paylaşılacağını söyledi. 23 Ekim’de 14.00 – 17.00 saatleri arasında, ATSO Atatürk Konferans Salonu’nda ‘Yenilikçi Kobilerle Devler Ligine Koşuyoruz’ başlıklı bilgilendirme toplantısına tüm üyeleri davet eden Başkan Çetin, “Ülkemizde ekonomik gelişmenin sağlanmasında özel sektörün güçlendirilmesi ve rekabetçiliğin geliştirilmesinde hibe desteklerinden yararlanmanın önemi gün geçtikçe artmaktadır” dedi.

 

Gerek ulusal gerekse uluslararası hibe desteklerinin Türkiye’n in geleceğini şekillendirecek yatırım kararlarını etkilediğine işaret eden Başkan Çetin, “Temel sorun teknolojiyi, inovasyonu sadece kullanan değil, üreten bir ülke olma yolunda fırsatların değerlendirilmesidir. Ar-Ge ve inovasyon altyapısının oluşturulması, sınırlı kaynakların önceliklendirilerek, rekabet üstünlüğü sağlanması ve yüksek teknolojili katma değeri yüksek ürün elde etme yolundaki fırsatları üyelerimize yapacağımız bu toplantılarla ulaştırmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

 

Başkan Davut Çetin toplantıda Gebze Teknik Üniversitesi Teknoloji Transfer Merkezi Yöneticisi Dr. Fatih Al, Antalya KOSGEB Müdürü Selim Erkoç ve BAKA Genel Sekreteri M. Sırrı Özen tarafından ayrıntılı bilgiler verileceğini kaydetti. Başkan Çetin, ATSO bünyesindeki eğitim faaliyetlerinin ATSO internet sayfasındaki (www.atso.org.tr

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle