Hoşgeldiniz  

Sayın A.Ş., Hazır Beton sektöründe Antalya’da

SEMİH KÖKEN | 02 Aralık 2019 | Ekonomi A- A+

Sayın A.Ş., Hazır Beton sektöründe Antalya’da

Afyonkarahisar’ın en önde gelen firmalarından Sayın A.Ş. Türkiye’nin en önemli lokasyonlarından olan Antalya’ya yatırım yaptı.     Firma Genel Müdürü Emin Şengül, Afyonkarahisar’da başarı sağladıkları hazır beton sektöründe artık Antalya ile yeni bir pazarda en iyi başarıyı elde etmek için gerekeni yapmaya hazır olduklarını belirterek, Türkiye ekonomisine ve istihdamına katkı sağlayarak her zaman yatırımcı ruhu ile çalıştıklarını söyledi.

Afyonkarahisar’ın en önde gelen firmalarından Sayın A.Ş. Türkiye’nin en önemli lokasyonlarından olan Antalya’ya yatırım yaptı.

 

 

Firma Genel Müdürü Emin Şengül, Afyonkarahisar’da başarı sağladıkları hazır beton sektöründe artık Antalya ile yeni bir pazarda en iyi başarıyı elde etmek için gerekeni yapmaya hazır olduklarını belirterek, Türkiye ekonomisine ve istihdamına katkı sağlayarak her zaman yatırımcı ruhu ile çalıştıklarını söyledi.

SAYIN A.Ş. TÜRK EKONOMİSİNE KATKI SUNMAYA DEVAM EDİYOR

Afyonkarahisar’ın bir markası haline gelen Sayın A.Ş. Türkiye’ye yatırım yaparak büyüyor. Afyonkarahisar’dan sonra Antalya’ya da yatırım yapan Sayın A.Ş.Türk ekonomisine katkı sunmaya devam ediyor.

Antalya’da ki hazır beton tesislerini faaliyete geçiren Sayın Hazır Beton A.Ş. yetkilileri, Afyonkarahisar’a sundukları kaliteli hizmeti Antalya’da da sunacaklarını ifade ettiler. Firmadan yapılan açıklamada, “Sayın Hazır Beton tesisiyle, Sayın A.Ş. kalite ve güvencesiyle Antalya’da. Biz hazırız.” denildi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle