Hoşgeldiniz  

Zekai Tunca’dan Unutulmaz Konser

SEMİH KÖKEN | 14 Temmuz 2014 | Antalya Haber A- A+

 

 

zekai tunca konseri (4) zekai tunca konseri (1) zekai tunca konseri (2) zekai tunca konseri (3)

 

Büyükşehir Belediyesi’nin Karaalioğlu Parkı içinde düzenlediği Ramazan Şenlikleri Antalyalılara eğlence dolu akşamlar yaşatmaya devam ediyor. Şenlikler kapsamında

büyük sanatkar Zekai Tunca sahne aldı. Antalyalıların yoğun ilgi gösterdiği konserin ilk bölümünde Zekai Tunca, “Geceler, Gülü Susuz Seni Aşksız Bırakmam, Git Gidebilirsen, Duydum ki Unutmuşsun, Leyla Bir Özge Candır, Tanrım, Aşkın Kanunu” gibi eserleri seslendirdi. Tunca, izleyicileri kırmayarak, kağıtla kendisine ulaştırılan istek parçaları da söyledi. İzleyicilerin özellikle Zekai Tunca besteleri istemesi, büyük sanatçıyı şaşırttı ve duygulandırdı. Programın bir bölümünde, Antalyalı TSM solisti Aysel Erceğiz’i sahneye iki eser seslendirmesi için davet eden Zekai Tunca, “Bu kıza dikkat edin, ileride onu güzel yerlerde görmek istiyoruz” dedi.

YOĞUN İLGİYE ŞAŞIRDI

Gecede, istek üzerine bir kereliğine Türk Sanat Müziği’nin dışına çıkarak Neşat Ertaş’tan “Bağa Gel Bostana Gel” türküsünü de seslendiren Zekai Tunca, izleyenlere unutulmaz bir akşam yaşattı. Planlanan süresini aşan konserde, Antalyalılar Tunca’nın sahneden inmesine izin vermedi. Tezahüratlarla, konserin devamını isteyen izleyicileri kırmayan ünlü sanatçı, “Güz Gülleri, Dönülmez Akşamın Ufkundayım ve Çile Bülbülüm” eserleriyle konseri sonlandırdı. Halkın yoğun ilgisine şaşıran Tunca, “Bu kadar ilgi beklemiyordum. Beni çok şaşırttınız. Mahcup oldum. Beni bu coşkulu kalabalıkla buluşturan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e çok teşekkür ediyorum ” diye konuştu.

 

 

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle