Hoşgeldiniz  

Yatağa mahkum Azra’ya Antalyaspor’dan moral ziyareti

Semih Köken | 18 Kasım 2015 | Antalya Haber A- A+

ANTALYASPOR antrenörü Yusuf Şimşek ve futbolcular, ‘Tay-Sachs’ hastalığı nedeniyle yatağa mahkum 3 yaşındaki Azra bebeği ziyaret edip hediye verdi.

Antalya’da 10 yıl önce evlenen Mehmet ile Derya Cunduz çifti, 3 yıl önce dünyaya gelen kız çocuklarına Azra adını verdi. 1 yaşına kadar sağlıklı bebeklik dönemi geçiren Azra’ya, bağırarak uyanma ve baygınlık geçirmesi üzerine götürüldüğü hastanede ‘Tay-Sachs’ hastalığı teşhisi konuldu. Enzim eksikliği olarak tanımlanan hastalığın ardından konuşma ve görme yetisini kaybeden Azra bebek, tedavisi olmayan hastalık nedeniyle 2 yıldır yatağa mahkum yaşıyor.

Anne Derya Cunduz, Tay-Sachs hastalığının beyinden kaynaklı enzim eksikliği sonucu vücutta olmayan enzimin zamanla yağ birikintisiyle organlara zarar verdiğini söyledi. Bu hastalığı taşıyanların zamanla solunum yetmezliğinden hayatını kaybettiğini dile getiren Cunduz, “1 yaşına kadar sağlıklı bir çocuktu, ‘anne’ demeye başlamış, apalamaya çalışıyordu. Nöbet geçirdikten sonra oturamamaya başladı. Dünyada tedavisi yok. Azra’yı kaybetme korkusunu her gün yaşıyorum” diye Antalyaspor Antrenörü Yusuf Şimşek ile beraberindeki futbolcular, Cunduz ailesine moral desteği sağlamak amacıyla Azra bebeği ziyare etti. Ziyarete Şimşek’in yanı sıra, kırmızı beyazlı takımın futbolcuları Serdar, Sakıb, Ömer, Zeki, Makoun, kulübün idari menajeri Cem Deda ile 07 Gençlik taraftar grubu üyeleri katıldı. Aileyle sohbet eden antrenör Şimşek, Azra bebeği sevdi. Şimşek, Azra bebeğin tedavisi için aileye maddi ve manevi destek sağlamaya hazır olduğunu söyledi. Şimşek ve futbolcular Azra bebeğe oyuncak ile forma hediye etti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle