Hoşgeldiniz  

Yangın Merdiveninden Düşüp Öldü

Semih Köken | 16 Ekim 2015 | Antalya Haber A- A+

ANTALYA’da 14 aylık Yusuf Çöltü, 6’ncı kattaki yangın merdiveni aralığından düşerek yaşamını yitirdi.

Olay, dün saat 19.00 sıralarında Döşemealtı İlçesi, TOKİ Konutları FG 1 Blok’ta meydana geldi. Apartmanın 6’ncı katında oturan Aydın- Özgür Çöltü çiftinin 14 aylık bebekleri Yusuf, patates almak isteyen annesinin ardından kiler olarak kullanılan yangın merdivenine çıktı. Oğlunun merdivene çıktığını fark etmeyen Özgür Çöltü, yemek hazırlamak üzere mutfağa gitti.

Özgür Çöltü, bir süre sonra oğlunun evde olmadığını fark etti. Bütün odalara baktıktan sonra yangın merdivenine çıkan Çöltü, oğlunu binanın beton zemininde hareketsiz halde gördü. Annenin çığlıklarını duyan komşuları hemen sağlık ekiplerini aradı. Olay yerine giden sağlık ekipleri, minik Yusuf’un yaşamını yitirdiğini belirledi. Yusuf Çöltü’nün bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürülürken, sinir krizi geçiren anneye sağlık ekipleri müdahale etti. Minik Yusuf’un cenazesi bugün yapılan otopsinin ardından yakınları tarafından morgdan alındı ve defnedilmek üzere Adana’ya götürüldü.

KOMŞULARDAN TOKİ’YE TEPKİ

Ailenin komşuları, TOKİ binalarında yangın merdivenleri aralığının çok geniş olduğunu belirterek, “Bunun bir felaketle sonuçlanacağı belliydi. Defalarca yetkilileri uyardık ama hiçbir önlem almadılar” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle