Hoşgeldiniz  

Vali Türker aşure dağıttı

Semih Köken | 24 Ekim 2015 | Antalya Haber A- A+

ANTALYA Valisi Muammer Türker, Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğü 6’ncı Geleneksel Aşure Gününe katılarak öğrencilere aşure dağıttı.

Akdeniz Öğrenci Yurdu Sosyal Tesislerinde Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürü Mustafa Sabri Ak’ın ev sahipliğinde yapılan Aşure Günü’ne Vali Türker’in yanı sıra Vali Yardımcısı Mestan Yayman, Konyaaltı Kaymakamı İbrahim Keklik, İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, İl Müftüsü Osman Artan, İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Acar katıldı.

Törende konuşan Vali Türker, aşure gününü tebrik ederek 2 yıldır katıldığını dile getirdi. Öğrencilere seslenerek, gençliğin heyecanıyla zaman zaman başkalarının hakkına hukukuna zarar verilebilecek davranışlar içine girilebildiğini kaydeden Vali Türker, “Aşuredeki gibi kendi tadımızı, kokumuzu, görüntümüzü kaybetmemiz gerekmez. Herkes kendi inandığı gibi, düşündüğü gibi bu toplumun ferdi olur ama hepimiz bu milletin birliği, dirliği, bütünlüğü için hareket etmek ve başkalarının hakkını gözetmek durumundayız. Ailelerinizin ve bu milletin size sağladığı imkânları en iyi şekilde değerlendireceğinize inanıyorum” dedi.

Konuşmalardan sonra Antalya Müftüsü Osman Artan’ın okuduğu duanın ardından Vali Türker protokol ile birlikte öğrencilere aşure dağıttı. Vali Türker, daha sonra Eski Arapsuyu Camii’nde de Aşure Dağıtım Töreni’ne katılarak vatandaşlara aşure dağıttı.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle