Hoşgeldiniz  

Vali Öztürk Uğurlandı

SEMİH KÖKEN | 27 Eylül 2014 | Antalya Haber A- A+

Son valiler kararnamesiyle İçişleri Bakanlığı Müsteşarlığı’na atanan Sebahattin Öztürk’ün Antalya Valiliği’ndeki 16 aylık görev süresi sona erdi. Öztürk, bugün öğleden sonra saat 16.00 sıralarında düzenlenen törenle Antalya Hükümet Konağı’ndan ayrıldı. Vali Öztürk’e Antalya Tarım İl Müdürlüğü’nde çalışan eşi Nihan Öztürk de eşlik etti. Vali Öztürk’ü yolcu etmeye gelenler hükümet konağı bahçesinde uzun kuyruk oluşturdu.

Antalya Vali Yardımcıları, ilçe kaykakamları, kamu kurum ve kuruluşlarının üst düzey yöneticileri ile valilik çalışanlarının yanısıra, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Rıza Sümer ile Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in de aralarında bulunduğu çok sayıda siyasetçi ile işadamı da Vali Öztürk’ü uğurlamaya gelenler arasındaydı. Öztürk’ün uğurlayan en küçüm isim ise Vali Yardımcısı Ali Nazım Balcıoğlu ile Tülin Balcıoğlu çiftinin kızı Damla idi. Küçük  Damla’yı bir süre seven Öztürk çifti, ardından makam aracına binip Konyaaltı Caddesi’ndeki Vali Konağına gitti.

ÜMİT UYSAL YETİŞEMEDİ

Antalya trafiğine takıldığı için uğurlamaya gecikenler de oldu. Muratpaşa Beediye Başkanı Ümit Uysal, valinin vedalaşma törenine yetişemedi. Vali Öztürk hükümet konağından ayrıldıktan sonra gelen Uysal, vedalaşamadan ayrılmak durumunda kaldı. Hafta sonunu Atatürk Parkı’ndaki vali konağında geçirecek olan Öztürk, pazartesi günü Ankara’ya gidecek. Sebahattin Öztürk Önümüzdeki pazartesi günü Ankara’ya gidecek. Yeni vali Muammer Türker’in ise Kurban Bayramı tatilinden sonra görevine başlayacağı öğrenildi.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle