Hoşgeldiniz  

Vali Karaloğlu: “Kemer, Turizmde Tüm Ezberleri Bozacak, Türkiye’ye Örnek Olacak”

Semih Köken | 27 Eylül 2018 | Antalya Haber A- A+

Vali Karaloğlu: “Kemer, Turizmde Tüm Ezberleri Bozacak, Türkiye’ye Örnek Olacak”

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, turizmde tüm ezberlerin bozularak sorunların bütüncül bir şekilde ele alınacağını ve daha güçlü bir Antalya markası inşa edileceğini söyledi.

Vali Karaloğlu:

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, turizmde tüm ezberlerin bozularak sorunların bütüncül bir şekilde ele alınacağını ve daha güçlü bir Antalya markası inşa edileceğini söyledi.

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliğinin (AKTOBEylül ayı değerlendirme toplantısına katıldı. Toplantıya Karaloğlu’nun yanı sıra AKTOB Başkanı Erkan Yağcı, TÜROFET Başkanı Osman Ayık, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve sektör temsilcileri katıldı. 2016 yılında Antalya’da göreve başladığında en büyük problemin turizm sektöründe olduğunu belirten Vali Karaloğlu, “2016 yılı krizin en ateşli dönemiydi. Kemer‘deki otellerin yüzde 40’ı kapalıydı. Birde bugün geldiğimiz noktaya bakın. 2017’de 10 milyon rakamını size güvenerek söyledim. Ben sektöre ve Antalya’ya güveniyordum. Bu krizi Antalya’nın çok rahat aşabileceğini biliyordum. Öyle de oldu. 2017 toparlanma yılı, 2018 sıçrama, 2019-2020 ise esas meyve toplama sezonu olacak. Özellikle rakamsal ve gelir olarak. 2019-2020 sezonunda turist başına 1000 doların üzerine çıkacağız. Bu başarı hepimizin sizleri kutluyorum” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle