Hoşgeldiniz  

Turisti bakın neden bıçaklamış

SEMİH KÖKEN | 05 Haziran 2014 | Antalya Haber A- A+

ANTALYA’nın Alanya İlçesi’nde, Alanya Kalesi’nde gezen Rus turist Anna Khodyreva’yı 6 yerinden bıçaklayan R,A., polis tarafından yakalandı. R, A., kendisine yol vermediği için turisti bıçakladığını söyledi.

Tophane Mahallesi Kale Yamacı Ehmedek mevkiinde 2 Haziran’da saat 16.00’da, gezmeye çıkan 28 yaşındaki Anna Khodyreva, kimliği belirsiz bir kişi tarafından 6 yerinden bıçaklandı. Görgü tanıklarının haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Rus turist, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. Olaydan sonra polis, görgü tanıklarının ifadesi doğrultusunda şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

ÇOK SAYIDA SABIKASI VAR

Olayın meydana geldiği bölge ve yakınındaki güvenlik kameralarını inceleyen polis, şüphelinin hırsızlık, mala zarar verme ve tehdit gibi suçlardan sabıkası bulunan 28 yaşındaki R,A. olduğunu belirledi. İskele bölgesinde dolaşan R,A., dün akşam saatlerinde polis tarafından gözaltına alındı. Emniyete götürülerek ifadesi alınan R,A., Alanya Kalesi çevresinde yürüdüğü sırada Anna Khodyreva’dan yol istediğini, Rus turistin kendisine yol vermeyerek yabancı dilde bir şeyler söylediğini, bu sebeple üzerine doğru yürüyen kadını bıçakladığını söyledi.

Emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen R, A., savcılık talimatıyla akli dengesinin yerinde olup olmadığının belirlenmesi için Alanya Devlet Hastanesi’ne gönderildi. Hastanede tedavisi devam eden Rus turistin ise hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle