Hoşgeldiniz  

TÜREL YEŞİLDERE DE CAMİİ DE OLACAK CEMEVİDE

SEMİH KÖKEN | 17 Mart 2014 | Antalya Haber A- A+

Yeşildere Mahallesinde vatandaşlarla buluşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel, bölgenin imar sorununu ancak kendilerinin çözebileceğini ifade etti. 2009 seçimlerinden önce “Tapularınız çekmecemizde” diyenlerin bir daha uğramadığını kaydeden Türel  “Biz kazanırsak. Cihan Bulut başkanımla biz kazanırsak tapularınız çekmecelerinizde değil cebinizde olacak cebinizde.”  dedi. AK Parti olarak hiçbir zaman dinsel, mezhepsel bölgesel milliyetçilik yapmadıklarını anlatan Türel Yeşildere’de caminin de cemevinin de olacağını belirtti.

 

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel mahalle mitinglerine devam ediyor. Gittiği her yerde büyük bir coşkuyla karşılanan Türel Yeşildere Mahallesi’nde de vatandaşlarla buluştu. Yeşilderelilerin yoğun ilgi gösterdiği miting sırasında Türel’in konuşması sık sık alkışlar ve sloganlarla kesildi.

Ankara’daki görevlerini Antalya’ya hizmet etmek için bıraktığını ifade eden Türel “bu kardeşiniz sizleri hizmet etmek için Antalya’ya geldi. Toprağına döndü. Sizlere hizmet etmek için saçını süpürge ediyor. Bundan sonra da edecek” dedi. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin kendi zamanında yapılan hizmetlere yenilerini ekleyemediğini belirten Türel, Mustafa Akaydın yönetiminin taş üstüne taş koymadığını, bir tane çivi çakmadığını söyledi.

 

BİZ KAZANIRSAK TAPULAR ÇEKMECE DEĞİL CEBİNİZDE OLACAK

 

Seçimlerden önce Yeşildere’ye gelen siyasetçilerin tapu sözü verdiğini hatırlatan Türel “Bir tanede CHP’li belediye tapular çekmecemde dedi. Seçimden sonra sizlere dağıtacağım dedi. Seçimden sonra sizlere unuttu. Bulabilene aşk olsun.” dedi. Muratpaşa Belediyesini Cihan Bulut, Büyükşehir Belediyesini de kendisinin kazanması durumunda tapu sorununu çözeceklerini ifade eden Türel “Biz kazanırsak. Cihan Bulut başkanımla biz kazanırsak tapularınız çekmecelerinizde değil cebinizde olacak cebinizde.”  şeklinde konuştu. Kendilerinin verdiği tapuların ayan beyan ortada olduğunu anlatan Türel, AK Partili belediyelerde on binlerce tapu dağıttıklarını dile getirdi. Zeytinköy’ün imar problemini de kendilerinin çözeceğini ifade eden Türel “ilk defa büyükşehir ve ilçe belediyesi, Muratpaşa aynı partiden oldu. Birbirlerini yemekten Zeytinköy’ü unuttu.” ifadelerini kullandı.

 

Yeşildere’ye, verdiği her sözü yerine getiren bir siyasetçi olarak geldiğini dile getiren Menderes Türel Yeşildere’nin Pazar yerinden kreşe kadar bir çok ihtiyacı olduğunu kaydetti. AK Parti Muratpaşa Belediye Başkan Adayı  Cihan Bulut’un “Anneler işe Çocuklar kreşe” dediğini anlatan Türel göreve geldiklerinde bu sorunu da kendilerinin çözeceğini ifade etti. Türel bölgenin mezarlık ihtiyacını da en iyi şekilde çözeceklerini belirtti.

 

ENGELLEMELERE RAĞMEN HİZMET ETTİK

 

Bölgedeki spor tesisi ve okulu kendi döneminde yaptıklarını anlatan Türel, okulu yapamazsın demelerine rağmen yaptığını kaydetti. Türel “Sakın oraya yapma biz oraya yaptırmayız dediler. Muhtarımız iyi biliyor. Biz dinlemedik. Zeytinköy’e Yeşilderey’e hizmetin en iyisi gelmeli dedik. Onlar istemediler. Biz yaptık. Yine yapacağız” dedi.

 

ETNİK, DİNSEL, BÖLGESEL MİLLİYETÇİLİK YAPAYACAĞIZ

 

AK Parti’nin etnik, bölgesel ve dinsel milliyetçilik yapmadığını ifade eden Türel, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 2001 yılında partinin yol haritasını açıklarken söylediği “Biz dinsel milliyetçilik, etnik milliyetçilik, bölgesel milliyetçilik yapmayacağız. Türkiye’de farklılıklarımızı zenginlik olarak göreceğiz. Ve yaradan dolayı yaratılanı kucaklayacağız ve bütün Türkiye’nin partisi olacağız.” sözlerini hatırlattı. Türel “İşte o yüzden Yeşildere’de camide olacak cem evi de olacak. Hepsi beraber olacak sevgili dostlarım” dedi.

 

Etiketler:

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle