Hoşgeldiniz  

Türel, sözünü bir ayda yerine getirdi

Semih Köken | 02 Eylül 2015 | Antalya Haber A- A+

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in sözünü Elmalı’nın Yuva mahallesine yaşanan sel felaketi sonrasında yaptığı ziyarette  verdiği asfalt müjdesi 1 ay geçmeden yerine geldi. Yuva’nın giriş yolu kaymak gibi sıcak asfaltla kaplanıyor.

**

Başkan Menderes Türel, Ağustos ayı başında Elmalı’nın Yuva mahallesinde yaşanan sel felaketinin ardından afet bölgesindeki vatandaşlara geçmiş olsun ziyaretinde bulunmuş, yaraların sarılması için seferber olan Büyükşehir ekiplerini denetlemişti. Yuva’ya her ziyaretinde bir de müjde veren Türel, geleneği bozmamış, Yuva’nın giriş yolunun yıl sonuna kadar sıcak asfaltla kaplanacağı müjdesini vermişti.

YENİ YOLLAR HAYIRLI OLSUN

Başkan Türel’in Yuvalılara verdiği söz 1 ay geçmeden yerine geldi. Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı Başkan Türel’in talimatları doğrultusunda Yuva mahallesinin giriş yolunu sıcak asfaltla buluşturdu. 2 kilometre uzunluğundaki olan yol, kaymak gibi sıcak asfaltla kaplanıyor. Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir “Yuva mahallemizin hasar gören kısımları birer birer onarılıyor. Başkanımız şehrin girişinde bulunan yolun sıcak asfalt kaplanması sözünü vermişti. Biz de derhal programımıza alarak, bir ay içerisinde talimatını yerine getirdik. Yuva’lılara yeni yolları hayırlı olsun” dedi.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle