Hoşgeldiniz  

Türel: Sözlerini unutanlardan olmadık

SEMİH KÖKEN | 17 Şubat 2019 | Antalya Haber A- A+

Türel: Sözlerini unutanlardan olmadık

Kaş Çavdır Mahalle Konağı ve Sosyal Tesisi ile Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Finike Öğrenci Pansiyonu törenle açıldı. Türel, “Antalya’da köy konağı olmayan mahalle kalmayacak” dedi.

Türel: Sözlerini unutanlardan olmadık
http://www.gunhaber.com.tr/haber/Turel-Sozlerini-unutanlardan-olmadik/417926

Finike’nin önemli bir eksikliğini gidermek üzere Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel tarafından hayata geçirilen Finike Öğrenci Pansiyonu hizmete girdi. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun da katıldığı törende konuşan Menderes Türel şunları söyledi;

“Finike’mize 5 senelik süre içerisinde yapılamayan hizmetleri yapmanın onuru ve gururuyla karşınızdayız. 2014’te seçildiğimizde Finike’mizin efsaneleşmiş sorunlarını çözmek için kolları sıvadık. Bunların başında hal meselesi geliyordu. Toptancı hal Finike’nin kanayan yarası haline gelmişti. Hemen kolları sıvadık ve Finike’mize modern bir hal kazandırdık. En önemli eksikliklerinden bir tanesi de öğrenci yurduydu. İnşaatını kısa sürede tamamladık ve Milli Eğitim Müdürlüğümüze devrettik. Böylece Finike’nin yurt sorununu da çözdük”

SÖZLERİNİ UNUTANLARDAN OLMADIK

“Ne yapıyor isek birliğimiz beraberliğimiz sayesinde yapıyoruz” diyen Başkan Türel, şunları ifade etti: “Ne mutlu bize ki verdiğimiz sözleri yerine getiren belediye başkanlarından olduk. Seçim kataloglarında yapacağım dediklerini unutanlardan hiç olmadık.”

SARIOĞLU’NA TEŞEKKÜR DÜLGEROĞLU’NA DESTEK

Başkan Türel, 5 yıldır el ele vererek uyumla çalıştıkları ve ilçeye önemli hizmetler veren Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu’na da teşekkür etti. Sarıoğlu’nun taşıdığı başarılı bayrağı Cumhur İttifakı Adayı Nail Dülgeroğlu’nun da çok daha ileriye götüreceğini ifade eden Türel, “Sonuna kadar arkasındayız. Başarısı için de elimizden geleni yapacağız” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle