Hoşgeldiniz  

Türel kazmayı vuruyor

SEMİH KÖKEN | 13 Mayıs 2014 | Antalya Haber A- A+

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, çalışma takvimini belirledi.
turC36ORYılan hikayesine dönen İl Özel İdaresi Binası’nın yıkım ihalesi yapıldı. Sanayi Kavşağı’nda çalışmalar başlarken, Düden Kavşağı’na ilk kazma önümüzdeki günlerde vurulacak. Beş yıldır çürümeye terk edilen Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası’nın inşaatı kaldığı yerden devam edecek. Mevlana Kavşağı’nın 4 katlı hale getirilmesi için projeler hazırlandı.
Antalya’yı yeniden hizmetle buluşturacağını söyleyen Menderes Türel “Antalya’nın en önemli sorununun ulaşım olduğunu biliyoruz. 5 senelik uzun vadede toplamda 19 kavşak ve 200 kilometre yeni yolu Antalya’ya kazandıracağız” dedi.

İLK KAZMA SANAYİ KAVŞAĞINA

Antalya trafiğini rahatlatmak için çalışmalar Sanayi Kavşağı’nda başlatıldı. Tüm hızıyla devam eden çalışmaların kısa süre içinde tamamlanması bekleniyor. Düden Kavşağı’ndaki çalışmalarında önümüzdeki günlerde başlayacağı bildirildi. Mevlana Kavşağı’nda 4 katlı kavşak yapılması içinde projeler hazırladı. Gazi Bulvarında ikinci kavşağın çalışmasına da hemen başlanacağını vurgulayan Başkan Türel, “Gazi Bulvarı üzerinde yapılması planlanan diğer kavşak Toptancı Hal Kavşağı’dır. Orada bir Yonca Kavşak alanı müsait değilse 4 katlı kavşak yapılmasını planlıyoruz. Hal Kavşağı’nı da kısa sürede hizmete geçireceğiz” dedi.

HİZMET BİNASINA HEMEN BAŞLAYACAĞIZ

Beş yıldır çürümeye terk edilen Büyükşehir Belediyesi hizmet binasının yapımı da kaldığı yerden devam edecek. Başkan Türel, “Önceki dönem binaya tek bir çivi bile çakılmadı. Bina 5 yıl içinde çürümeye terk edildi. Keşke zamanında yapılsaydı. Zamanında yapılamadığı için kamu zararı yaşandı. Gereken incelemeler başlatılacak. Hukuk nezdinde karar verilecek. Bizim derdimiz bir an önce belediye hizmet binasının hizmete açılmasıdır.” şeklinde konuştu. Hizmet binasında çalışmaların iki hafta içinde başlayacağı bildirildi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle