Hoşgeldiniz  

Türel Hızır Gibi Yetişti

SEMİH KÖKEN | 16 Temmuz 2014 | Antalya Haber A- A+

Turel yanan ev ziyaret (5) Turel yanan ev ziyaret (1) Turel yanan ev ziyaret (2) Turel yanan ev ziyaret (3) Turel yanan ev ziyaret (4)

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kırcami Mahallesi’nde çıkan yangında evlerini kaybeden Çetin ailesini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini sundu. Evi gözlerinin önünde yanan Şirvan Çetin Büyükşehir Belediye Başkanı Türel’in yangının hemen ardından yaptığı ziyaretin kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kırcami Mahallesi’nde elektrik kontağından çıkan yangın sonrasında evlerini kaybeden Çetin ailesini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Aile fertleri ile görüşen Türel yangının çıkış nedeni ve daha sonra yapılanlarla ilgili olarak yetkililerden bilgi aldı. Oğlu ve gelini ile birlikte kaldığı ev gözlerinin önünde yanan Şirvan Çetin Menderes Türel’in yaptığı ziyaretin kendilerini mutlu ettiğini ifade etti. Türel’e teşekkür eden Çetin, başkan Türel’in zor zamanlarında yanlarında olduğunu kaydetti
Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle