Hoşgeldiniz  

TÜREL: AKAYDIN, NE OLDUĞUNA KENDİSİ KARAR VERMELİ

SEMİH KÖKEN | 24 Mart 2014 | Antalya Haber A- A+

Menderes Türel’e “Sen kimin çocuğusun” diyen, hakaretçi profesöre cevabı Antalyasporlu taraftarlar verdi. Türel’in Muratpaşa ilçesinde düzenlediği mahalle mitingine gelen, “07 Gençlik” üyeleri “Antalya’nın çocuğu Menderes Türel” tezahüratları yaptı. Grup, Menderes Türel’in kimin çocuğu olduğunu biz çok iyi biliyoruz mesajı verdi. Mitingi izleyen vatandaşların da taraftar gurubuna eşlik etmesi ile Türel lehine atılan sloganlar, Muratpaşa sokaklarında yankılandı. Öte yandan Menderes Türel, bir dönem Atatürk takiyyeciliği yapan, sonra Pensilvanya’dan emir alan, şimdi de bozkurt işareti yapan Akaydın’ın, ne olduğuna kendisinin karar vermesi gerektiğini belirtti.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin mazeret ustası, hakaret uzmanı başkanı Mustafa Akaydın’ın Menderes Türel’e yaptığı “Sen kimin çocuğusun” hakaretinin yankıları devam ediyor. Bir profesörün ağzından dökülen hakaretleri duyanlar şaşkınlığını gizleyemedi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel, hakaretçi profesör hakkında tazminat davası açtı. Akaydın’a en anlamlı cevabı ise Antalyaspor’un taraftar gurubu “07 Gençlik” verdi. Grup, bir günde dokuz, on ayrı mahallede miting yapan Menderes Türel’in önceki gün gece saat 22:00 da Muratpaşa’da yaptığı mitinge katıldı.

BİR ANDA ORTAYA ÇIKTILAR

Menderes Türel’in konuşması sırasında bir anda ortaya çıkan taraftarlar formaları ve tezahüratları ile renkli anlar yaşanmasına neden oldu. Siyaset meydanlarında az rastlanacak anların yaşanmasına neden olan “07 Gençlik” üyeleri, Akaydın’a tezahüratları ile cevap verdi. “Antalya’nın çocuğu Menderes Türel” tezahüratı yapan grup, Türel’i uzun süre alkışladı. Guruba mitinge gelen vatandaşların da destek vermesi ile Muratpaşa sokaklarında, Türel lehine atılan sloganlar yankılandı.

 

Grubu selamlayan Menderes Türel, Mustafa Akaydın’ın hakaretini hatırlattı. Miting alanında bulunanlar hakareti bir kere daha duyunca, Akaydın’ı uzun süre yuhaladı. Türel alandan ayrılana kadar bekleyen ve birlikte fotoğraf çektiren gurup üyeleri geldikleri gibi sloganlar ile dağıldı. Grup ayrılırken de “Başkan Menderes Türel” ve “Antalya’nın çocuğu Menderes Türel” şeklinde tezahüratlar yaptı.

Antalyaspor ve Antalyaspor taraftarları ile Türel arasındaki çok güçlü bağı artık herkes biliyor. Gençliğinden itibaren Antalyaspor’a gönül veren Türel, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu dönemde bile taraftarın arasından ayrılmadı.

AKAYDIN NE OLDUĞUNA KARAR VERSİN ARTIK

Öte yandan Menderes Türel sorulan bir soru üzerine Mustafa Akaydın’ın artık ne olduğuna karar vermesi gerektiğini söyledi. Uzun süre Atatürkçülük hakkında takiyye yapan, bir numaralı başörtüsü düşmanı olan Mustafa Akaydın’ın Pensilvanya’dan emir almasına ve son olarak bozkurt işareti yapmasına değinen Türel “Atatürkçülüğünün sahte olduğu ortaya çıktı. Şimdi Pensilvanya’dan emir alıyor. Bir de bozkurt işareti yapıyor. Biz sözde değil özde Atatürkçüyüz. Hayatımız boyunca Akaydın gibi sözde Atatürkçü hiç olmadık.” dedi.

Etiketler:

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle