Hoşgeldiniz  

Trafikte Seçici Göz Uygulaması

SEMİH KÖKEN | 21 Kasım 2014 | Antalya Haber A- A+

Antalya Emniyet Müdürlüğü, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Aksu İlçesi Pınarlı Kavşağı’nda seçici göz uygulaması yaptı. Bölge Trafik Şube Müdürü Mustafa Sincanlıoğlu’nun da katıldığı uygulamada, yolda seyir halinde cep telefonuyla konuşan, fazla yük taşıyan, hatalı sollama yapan sürücülere cezai işlem uygulandı.

Uygulama hakkında bilgi veren Şube Müdürü Mustafa Sincanlıoğlu, “Trafik kazalarının çoğu hızdan kaynaklanıyor. Bizim için trafik düzeninin sağlanması önemlidir. Bu genel güvenliği de alakadar eden bir konu olduğu için önem veriyoruz. Ana yollarda hız kuralına uyulsa kaza olacağını düşünmüyorum” dedi.

Değişik bölgelerde radar uygulaması başlattıklarını da aktaran Sincanlıoğlu, “Belli noktalarda belli günlerde bu uygulamamızı devam ettireceğiz. Denetimlerde, vatandaşlarımızın trafik kurallarına uyma alışkanlıklarının geliştirilmesi için radar ikaz levhası konulmayacak. Vatandaşlarımızın emniyet kemerlerini takmaları, seyir halinde yakın takip yapmamaları, aşırı hızda araç kullanmamaları, ışık ihlali yapmamaları, araç kullanırken cep telefonu ile konuşmamaları, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekmektedir” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle