Hoşgeldiniz  

Telefon dolandırıcıları otogarda yakalandı

Semih Köken | 08 Ekim 2015 | Antalya Haber A- A+

ANTALYA’nın Manavgat İlçesi’nde telefonla aradıkları 3 kişinin 28 bin 200 euro ve 13 bin lirasıyla 7 çeyrek altınını dolandırıcılık yöntemiyle aldığı iddia edilen 2 şüpheli, otogarda kaçmaya çalışırken yakalandı.

Manavgat’ta telefonda kendilerini polis ve savcı olarak tanıtan şüpheliler, aradıkları A.C.’nin 20 bin euro’sunu aldı. Telefondaki kişinin isteği üzerine 20 bin euro daha bankadan çekmek için giden A.C.’nin durumunu fark eden banka görevlileri, polise bilgi verdi. Bunun üzerine Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri şüphelilerin peşine düştü. Güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye alan polis, Ö.E. ve V.E. olduğunu tespit ettiği şüphelileri otogarda valizleriyle birlikte yakaladı. Şüphelilerin üzerinde ve valizlerinde yapılan aramada 20 bin 500 euro ve 805 lira nakit para ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüphelilerin 2 kişiden daha 8 bin 200 euro ve 13 bin lirayla 7 çeyrek altını aynı yöntemle dolandırdığı tespit edildi. Polis merkezindeki sorgularında 3 dolandırıcılık olayını da itiraf eden şüpheliler, Şanlıurfa’daki H.A.’nın yönlendirmesi sonucu dolandırıcılık yaptıklarını iddia etti. Şüpheliler sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle