Hoşgeldiniz  

Tasavvuf Topluluğu’ndan Kutlu Doğum konserleri‏

SEMİH KÖKEN | 21 Nisan 2015 | Antalya Haber A- A+

Büyükşehir Belediyesi Tasavvuf Müziği Topluluğu, Kutlu Doğum Haftası konserlerinde izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı.

 

Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler Dairesi Başkanlığına bağlı, İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Tasavvuf Müziği Topluluğu Kutlu Doğum Haftası’nda bir dizi konser verdi. Her konseri büyük ilgi çeken topluluk, 14 Nisan’da Akseki, 15 Nisan’da Alanya’da, 18 Nisan’da Finike’de, 19 Nisan’da Elmalı’da ve 20 Nisan’da Antalya Kepez Yenimahalle Kültür Merkezi’nde izleyici karşısına çıktı. Şef Aydemir Tuncer yönetiminde gerçekleşen konserler dizisinde Hz. Peygamber en güzel şekilde anıldı. Topluluk, söylediği ilahi ve kasidelerle, izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı. Büyük beğeni toplayan topluluk izleyenlere kendini hayran bıraktı.

Şef Aydemir Tuncer, izleyicinin ilgisi ve takdirinden büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, “Bu topluluğun kurulmasına destek veren ve bizleri Antalyalı müzikseverlerle bir araya getiren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Menderes Türel’e teşekkür ediyorum” dedi.tasavvuf topluluÄŸu ilçeler (1) tasavvuf topluluÄŸu ilçeler (2)

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle