Hoşgeldiniz  

Tamga deprem bölgesinde

Semih Köken | 03 Kasım 2020 | Antalya Haber A- A+

Tamga deprem bölgesinde
2018 yılında faaliyete geçen Tamga Arama Kurtarma ve Yardım Derneği, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. TAMGA ekibi Sakarya, Giresun gibi afetlerden sonra bu kez İzmir’de de 35 kişilik bir ekip ile ilk gün deprem bölgesine ulaştı.

​Bünyesinde doktorların ve sağlık personellerinin olduğu, Ankara, Bolu, Sakarya, Kütahya, Antalya ve Manisa ekiplerinin katılımıyla çalışmalarını sürdüren Tamga arama kurtarma, ağır hasar görmüş veya büyük bir kısmı çökmüş 3 ayrı binada görev aldı. Yapılan çalışmalarda 7 kişinin cansız bedenine ulaşan ekipler, AFAD koordinasyon merkezi ile koordineli olarak arama faaliyetlerini sürdürürken, derneğe bağlı acil yardım ambulansı ve teknik ekipmanları ile 24 saat esasına dayalı vardiyalı olarak hizmet verdi.

TEBRİKLER  TAMGA

BÜNYESİNDE DOKTORLARIN VE SAĞLIK PERSONELİNİN OLDUĞU, ANKARA, BOLU, SAKARYA, KÜTAHYA, ANTALYA VE MANİSA EKİPLERİNİN KATILIMIYLA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜREN TAMGA ARAMA KURTARMA AĞIR HASAR GÖRMÜŞ VEYA BÜYÜK BİR KISMI ÇÖKMÜŞ 3 AYRI BİNADA GÖREV ALDI. YAPILAN ÇALIŞMALARDA 7 KİŞİNİN CANSIZ BEDENİNE ULAŞAN EKİPLER AFAD KOORDİNASYON MERKEZİ İLE KOORDİNELİ OLARAK ARAMA FAALİYETLERİNİ SÜRDÜRÜRKEN, DERNEĞE BAĞLI ACİL YARDIM AMBULANSI VE TEKNİK EKİPMANLARI İLE GÖREV BAŞINDA 24 SAAT ESASINA DAYALI VARDİYALI OLARAK HİZMET VERDİ.

TAMGA KİMDİR  ?

TAMGA ARAMA KURTARMA TAMAMEN GÖNÜLLÜLÜK PRENSİBİNE DAYALI, HİZMETLERİNDE KENDİ İMKÂNLARI İLE ÇALIŞMALAR YAPAN, TÜRKİYE’NİN İLK KARA, HAVA VE DENİZ ARAMA KURTARMA BİRİMLERİNİN OLDUĞU, AYRICA ULUSLARARASI TEŞKİLATLANMASI OLAN TEK ARAMA KURTARMA DERNEĞİDİR.

TAMGA ARAMA KURTARMA VE YARDIM DERNEĞİ ÇOK KISA BİR ZAMAN İÇERİSİNDE HIZLI BİR İVMELENME İLE DEVLET BÜYÜKLERİMİZİN DE TAKDİR ETTİĞİ ÇALIŞMALARA İMZA ATMIŞ, TÜRK DÜNYASININ HER DAİM HİZMETİNDE OLMAYI HEDEFLEMİŞTİR. BU HEDEF DOĞRULTUSUNDA HER GEÇEN GÜN YENİ ÜYE KATILIMINDA ARTIŞ OLMAKTADIR VE HALKIN BÜYÜK SEVGİSİNİ, İLGİSİNİ KAZANMIŞTIR.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle