Hoşgeldiniz  

Talasemili hastalara Başkan Gül’den anlamlı karşılama

Semih Köken | 09 Eylül 2015 | Antalya Haber A- A+

Türkiye Talasemi Federasyonu 100 Talasemi hastası ve ailesi ile birlikte, Kemer Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen Yat Turu gezisiyle moral depolarken tekne gezisi sonrası Başkan Mustafa Gül’de ziyaret ederek moral verdi.

**

Kemer Marinada Talasemi hastalarını Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ve Başkan Yardımcısı Semih Top karşıladı.

BAŞKAN GÜL’E TEŞEKKÜR
Türkiye Talasemi Federasyonu Başkanı Ali Kılıç, “Talasemili Genç ve çocukların morale ihtiyacı olduğunu belirterek Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’e katkılarından dolayı bir adet plaket takdim ederek teşekkür etti.

DESTEK OLABİLDİYSEK NE MUTLU
Başkan Mustafa Gül ise; onlar mutlu olduysa bizler için bu duygu çok önemlidir. “Öncelikle tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum. Sağlıklarına kavuşmak için önce kendinize inanmalısınız. Hastalığın üstesinden gelebilmek için ümitlerini hiçbir zaman kaybetmemeliler. Biz belediye olarak onların morallerine destek olabildiysek bizde mutlu olduk. İnşallah ileri ki yıllarda bir organizasyonda hep birlikte oluruz” dedi.

Konuşmaların ardından Türkiye Talasemi Federasyonu Başkanı Ali Kılıç, Başkan Gül’e bir plaket takdim etti ve günün anısına topluca hatıra fotoğraf çektirdi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle