Hoşgeldiniz  

Sümer “İşçinin ve emeklinin yanındayız”

Semih Köken | 23 Ekim 2015 | Antalya Haber A- A+

Finike İlçesi’nde vatandaşlarla ve esnafla bir araya gelen AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer, işçinin de emeklinin de, esnafın da yanında olduklarını söyledi.

AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, AK Parti Finike Belediyesi Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, AK Parti ilçe teşkilatı ile birlikte Finike’de ziyaretlerde bulundu. AK Parti’nin emeklinin yanında olduğunu vurgulayan Sümer, “Yüzde 15’ten yüzde 10’a indirilen ve Bağkur esnafının aylıklarından kesilin primi tamamen kaldıracağız. İşçi ve Bağkur emeklilerimize yıllık ilave 1200 TL vereceğiz. Ayrıca emeklilerimiz 250 TL taksitle ev sahibi olabilecek” şeklinde konuştu.

“ASKERİ ÜCRETİ 1300 LİRA YAPACAĞIZ”

AK Parti’nin askeri ücretle çalışan vatandaşlara yönelik projelerin de olduğunu dile getiren Sümer, “Asgari Ücret Tespit Komisyonu Aralık ayında toplanacak. Biz burada hükümet olarak asgari ücretin 1300 lira olması için teklifte bulunacağız. Zaten işçi sendikaları da askeri ücretin bu miktarlarda artmasını istiyor. İktidara geldiğimiz günden bu yana askeri ücretlerde enflasyon üzerinde zam yaptık, yapmaya da devam edeceğiz” dedi.

“7 HAZİRAN’DA HALKIN MESAJINI ALDIK”

7 Haziran seçimlerinde halkın verdiği mesajı alındığını vurgulayan Sümer, “7 Haziran seçimlerinde halkımız bize samimi bir mesaj verdi. Bizim AK Parti olarak bu mesajları doğru okuduğumuzu ve doğru anladığımızı düşünüyorum. Yaklaşık bir ay önce yayınladığımız seçim beyannamemizin içeriği bunun en büyük kanıtı” diye konuştu.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle