Hoşgeldiniz  

STARBUCKS TERRACITY RESERVE™ MAĞAZASINDA BENZERSİZ KAHVE DENEYİMİ SİZİ BEKLİYOR

Semih Köken | 26 Mayıs 2017 | Antalya Haber A- A+

STARBUCKS TERRACITY RESERVE™ MAĞAZASINDA BENZERSİZ KAHVE DENEYİMİ  SİZİ BEKLİYOR
Starbucks Reserve konsepti ile dünyanın en özel çekirdeklerini bardağınıza taşıyan Starbucks, Terracity AVM’deki yeni mağazasıyla misafirlerine yepyeni bir kahve deneyimi sunuyor. Yeni demleme seçeneklerinden menüsüne kadar farklı bir deneyim dünyası yaratan StarbucksTerracity Reserve™, kahve tutkunlarını bekliyor…

 

Starbucks, dünyada nadir bulunan egzotik kahve çekirdeklerinin özel yöntemlerle demlendiği Reserve™ mağaza konseptiyle kahve severlerle buluşmaya devam ediyor. Türkiye’de 3 ilde yer alan 8 Reserve™ mağazası ile misafirlerine hizmet veren Starbucks, Terracity AVM’de yeni açılan Starbucks Reserve™ mağazasıyla artık daha fazla kahve severe ulaşıyor.

 

Kahvenin lezzetini ortaya çıkaran, nüansları göz önüne seren, her fincanda lezzet katan‘tek fincanlık demleme yöntemi Clover’, Terracity Starbucks Reserve™’de de yerini alıyor. Clover, kahvenin tadının da kokusu kadar iyi olması gerektiğinden yola çıkılarak geliştirilmiş; bugün tüm dünyada sadece Starbucks mağazalarında sunulan bir demleme yöntemi olarak, Reserve™ kahvelerinin tatlarının en yoğun ve mükemmel şekilde deneyimlenmesini sağlıyor.

 

Binlerce rakımdan fincana gelen eşsiz deneyim

Starbucks, kahve uzmanlarının, her yıl kahve yetiştiriciliğinin yapıldığı ülkelere gerçekleştirdikleri gezilerde, 1.000’lerce kahve çekirdeği içinden keşfettikleri bir tutam leziz kahveyi, kahve tutkunlarıyla paylaşıyor. Starbucks dünyasında bu kahvelere Starbucks Reserve™ deniyor.

Dünyada nadir bulunan kahve çekirdekleri, önce, Reserve™ kahveler için özel olarak kurulan Washington Seattle’daki Starbucks Reserve™ Kavurma ve Tadım Salonu’nda, Starbucks’ın 46 yıllık deneyimi sonucunda ulaştığı uzmanlığı ile lezzetleri ortaya çıkartacak şekilde kavruluyor. Daha sonra Reserve™’e ve Starbucks’a özgü Clover® ile demlenerek kahve severlere ikram ediliyor.

 

Terracity Starbucks Reserve™’de Clover’ın yanı sıra Pour Over, Chemex ve Syphondemleme teknikleri de kahvenin profiline ve tercihinize göre özenle seçilerek uygulanıyor

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle