Hoşgeldiniz  

Şimşek, TODOSK’a yeniden başkan

Semih Köken | 20 Kasım 2015 | Antalya Haber A- A+

TOROSLAR Doğa Sporları Kulübü’nün (TODOSK) yapılan olağan genel kurulunda başkanlığa Ahmet Şimşek seçildi.

TODOSK’un salonunda gerçekleşen genel kurulda, mevcut başkan Mehmet Aslankan, faaliyet raporunu okudu, çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Düzenlediklerini etkinliklerle doğaseverleri Antalya’da buluşturduklarını, uluslararası faaliyetlere katıldıklarını, Türk bayrağını ve TODOSK flamasını zirvelerde dalgalandırdıklarını söyledi. Gençlere doğa sporlarını sevdirmek, katılımlarını sağlamak içinde yoğun bir çaba gösterdiklerini vurgulayan Aslankan, yeni dönemde görevi başka arkadaşlara devretmek istediği için aday olmadığını açıkladı.

4’ÜNCÜ KEZ BAŞKAN

Yönetim ve denetim kurullarının raporlarının oylanmasının arsından seçime geçildi, daha önce 3 kez başkanlık yapan Ahmet Şimşek 4’üncü kez aday olduğunu açıkladı. Başka aday çıkmayınca sandığa tek listeyle gidildi. 126 üyenin oy kullandığı seçimde Ahmet Şimşek TODOSK’un yeni başkanı oldu. TODOSK’un yeni yönetim kurulu ise Gülşen Gedikoğlu, Eren Zeybek, İlkşen Yıldırım, Abdullah Şenyurt, Şaban Arıcan, Teoman Mete’den oluştu. Denetim Kuruluna ise Metin Yalın, Durmuş Ali Toker, Eyüp Dönüş getirildi.

Seçimin ardından konuşan Ahmet Şimşek, eski başkan Mehmet Aslankan ile yönetimindeki kurul üyelerinin hizmetlerine övgüler yağdırdı, eski ve yeni başkanlar birbirlerine teşekkür plaketi sundu. Şimşek, “Hizmete eski başkanımızın bıraktığı yerden devam edeceğiz, devraldığımız bayrağımızı hep birlikte zirvelere taşımayı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle