Hoşgeldiniz  

Sena Nur Çelik’ten Anlamlı Ziyaret‏

SEMİH KÖKEN | 06 Mayıs 2015 | Antalya Haber, Siyaset A- A+

AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik seçim çalışmalarını Antalya’nın Manavgat ilçesinde sürdürmeye devam ediyor. Çelik, Manavgat İlçe Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek hastaların hem sağlık durumu hakkında bilgi aldı hem de hastalara çiçek dağıttı.

AK Parti Antalya Milletvekili Adayı İbrahim çelik ile birlikte Manavgat’ın en büyük pazarı olan Pazartesi Pazarı’nı gezen ve esnafların yoğun ilgisinin yanı sıra sevgisiyle karşılaşan Çelik, bugün de Manavgat’ta Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan esnafları ziyaret etti. Sena Nur Çelik’in sıcak davranışlarına kayıtsız kalmayan esnaflar Çelik ile uzun uzun sohbet ettiler. Daha sonra Demokrasi Caddesi üzerinde bulunan yaklaşık 200 dükkanda esnafı ziyaret eden AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik, esnafa hayırlı işler temennisinde bulunurken daha güçlü bir Türkiye ve daha gelişmiş bir Antalya için destek istedi.

“Hastalara ve Hastane Personeline Çiçek”

Esnaf ziyaretlerinin ardından Manavgat İlçe Devlet Hastanesi’ni ziyaret eden AK Parti’nin Antalya milletvekilleri arasındaki en genç milletvekili adayı Sena Nur Çelik, hastane personeline ve hastalara moral kazanmaları için çiçek dağıttı. Manavgat İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Çınar ile birlikte ilk olarak acil servisteki hastalar hakkında bilgi alan Sena Nur Çelik, hastanede bulunan yatılı hastaları tek tek ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Ziyaret esnasında AK Parti Antalya milletvekili adayı Sena Nur Çelik, yeni doğan bölümünde sabah saatlerinde dünyaya gelen Muhammet Mustafa isimli çocuğu kucağına alarak ilgilendi.

“Kadınlardan Destek İstedi”

Sena Nur Çelik, daha sonra Manavgat merkezde bulunan 3 rehabilitasyon merkezine giderek oradaki hastalarla yakından ilgilendi ve çeşitli hediyeler verdi. AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Çelik, bir sonraki ziyaretinde ise, 3 engelli vatandaşın evine giderek, ailenin hem sorunlarını dinledi hem de sohbet etti. Çelik ziyaretleri sırasında kadınlarla da bol bol sohbet etti ve onlardan 7 Haziran seçimleri için destek istedi.IMG_9366 IMG_9425

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle