Hoşgeldiniz  

Sahte içki çetesine 4 tutuklama

Semih Köken | 08 Kasım 2015 | Antalya Haber A- A+

ANTALYA Emniyet Müdürlüğü’nün kaçak imalathanelere düzenlediği eş zamanlı operasyonda, sahte içki ürettikleri gerekçesiyle gözaltına alınan 6 kişiden 4’ü tutuklandı. Zanlıların her marka ürünün taklidini yaparak piyasaya sürdükleri ortaya çıktı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 3 aydır takip altına aldıkları sahte içki şebekesine önceki gün sabah saatlerinde operasyon yaptı. Muratpaşa, Kepez ve Konyaaltı ilçelerinde daha önceden tespit edilen adreslere eş zamanlı baskın düzenleyen polis M.A., Ş.Ç., İ.Y., M.M., A.R.Ç. ve S.B.’yi gözaltına alırken, yapılan aramalarda 560 şişe sahte içkiye el konuldu. Bununla birlikte çok sayıda sahte bandrol ve içki yapımında kullanılan malzeme ele geçirildi.

İfade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan M.A., Ş.Ç., İ.Y. ve M.M. tutuklanarak cezaevine gönderilirken A.R.Ç. ve S.B. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Polis, kaçak imalathanelere yapılan baskın sırasında çekilen görüntüleri medyaya dağıttı. Her marka ürünün taklidini yaparak piyasaya süren çetenin kullandığı imalathanedeki görüntüler, tehlikenin boyutunu gözler önüne serdi. Sahte içki çetesi üyelerinin boş şişeleri hurdacıdan aldıkları ve metil alkol oranı yüksek sahte içkiyle doldurup piyasaya sürdükleri ortaya çıktı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle