Hoşgeldiniz  

Sade resepsiyon

Semih Köken | 30 Ekim 2015 | Antalya Haber A- A+

Antalya Valiliği’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle düzenlenen Cumhuriyet Balosu, geçen yıllara göre sönük geçti. Akra Barut Hotel’de 29 Ekim akşamı düzenlenen Cumhuriyet Resepsiyonu’nda Antalya Valisi Muammer Türker ve eşi Filiz Türker tarafından tüm davetliler salon girişinde karşılandı.

Resepsiyona MHP Antalya Milletvekilleri Mehmet Günal ve Tarkan Akıllı, 3. Piyade Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Kaya ve Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul ve çok sayıda üst düzey askeri yetkili, kurum amiri ve sivil toplum toplum örgütü temsilcileri eşleriyle birlikte katıldı. Ancak geceye Ak Parti’den Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel dışında katılan hiçbir milletvekili ve belediye başkanı olmadı. Yine aynı şekilde CHP’den de İl Başkanı Semih Esen ve hiçbir parti yöneticisi, milletvekili ve belediye başkanı resepsiyona katılmadı. HDP’den de Antalya Milletvekili Saruhan Oluç ve parti yöneticilerinin katılmadığı gecede geçen yıllara göre bir çok farklılık gözlendi.

Antalya protokolünden bazı isimlerin bir araya geldiği Cumhuriyet resepsiyonunda karanfillerden oluşturulan Türk bayrağı motifi ilgi çekti. Türker çifti salonda da tek tek bütün masaları gezerek, resepsiyona katılanların Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı. Antalya’nın tanıtımına ilişkin slayt gösterisi yapıldı. Askerlerin ve iş dünyasının ilgi gösterdiği Cumhuriyet resepsiyonuna katılımın geçen yıllara oranla daha az olduğu gecede, davetlilere Türk Bayrağı dağıtılıp hep birlikte Onuncu Yıl Marşı söylenmesi seremonisi de yapıldı. Kentin 5 ayrı noktasından gerçekleştirilen eş zamanlı havai fişek gösterisi de bu yıl yapılmadı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle