Hoşgeldiniz  

Rusya uçuşları Haziran da başlar.

SEMİH KÖKEN | 23 Nisan 2020 | Antalya Haber A- A+

Rusya’da tur operatörlerinin uçuşlara Koronavirüs vakalarının daha geç görülmeye başlandığı ve önlemlerin daha geç alındığı Rusya’da salgın hızla yayılırken, ülkedeki tur operatörleri de uçuşlara başlamayı planladıkları tarihi revize etmek zorunda kaldı.temmuz sonu-ağustos başı gibi başlamayı planladığı belirtiliyor.                                Rus Tur Operatörleri Birliği’nin (ATOR) web sitesinde yayınlanan haberde, Anex Tour’un ve Coral Travel’ın uçuşlara başlama tarihini 1 Ağustos olarak belirlediği belirtilirken, Pegas Touristik Genel Müdürü Anna Podgornaya da benzer tarihlerde uçuşlara başlamayı planladıklarını açıkladı. Söz konusu tur operatörleri, Rusya içi turlar için ise 1 Haziran tarihini verdi.

TUI Rusya yurt dışı turları hangi tarihte başlatmayı planladığını henüz açıklamazken, Rusya içi turlar için 1 Haziran tarihini verdi.

Rusya’da tur operatörlerinin 1 Ağustos tarihini belirlemesinin nedeninin Aeroflot’un yurt dışına uçuşları 1 Ağustos’a kadar durdurması olduğunu açıklayan Russian Express ise, müşterilerine rezervasyonlarını sonbahara yapmalarını tavsiye etti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle