Hoşgeldiniz  

Ramazan Şenlikleri’nde Karadeniz Rüzgarı Esti

SEMİH KÖKEN | 15 Temmuz 2014 | Antalya Haber A- A+

 

 

karadenizliler gecesi (5) karadenizliler gecesi (1) karadenizliler gecesi (2) karadenizliler gecesi (3) karadenizliler gecesi (4)karadenizliler gecesi (2)

 

Büyükşehir Belediyesi’nin Karaalioğlu Parkı’nda düzenlediği Ramazan Şenlikleri, büyük coşkuya sahne oluyor. Ramazan’ın 17’inci gününde Antalya Karadenizliler Derneği’nin katkılarıyla gerçekleşen  Karadenizliler Gecesi’ne, Trabzonlu olan Antalya Valisi Sebahattin Öztürk ve İl Emniyet Müdürü Cemil Tombul ile Bayburtlu olan Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Bahattin Bayraktar da katıldı.

GRUPLAR HALİNDE HORON TEPTİLER

Antalya’da tam bir Karadeniz rüzgarının estiği geceye ilgi büyük oldu. Şenlik alanını dolduran Antalya’da yaşayan Karadenizliler, kemençe eşliğindeki hareketli parçalarda geç saatlere kadar büyük gruplar halinde horon tepti. Gecede sahneye çıkan Herem ve Grup azona, Karadeniz yöresine özgü türkülerle, izleyenleri coşturdu.

VALİ’DEN TEŞEKKÜR

Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, “Karadeniz bu memleketin gerçekten çimentosudur, nereye giderse gitsin orayla kaynaşır; oraya yük olmaz, sorunları çözer. Bu tür geceler toplumun kaynaşması açısından çok etkili. Bu geceyi düzenleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e ve Antalya Karadenizliler Derneği Başkanı Halis Ekşioğlu’na halk adına teşekkür ediyorum” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle