Hoşgeldiniz  

Premium kartlı dilenci

Semih Köken | 25 Ağustos 2015 | Antalya Haber A- A+

dilenci haberi (1) dilenci haberi (4) dilenci haberi (5)        Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekiplerinin, dilencilik yaptığı için yakaladığı 65 yaşındaki Abuzer Ç’nin üzerinden yüksek limitli Premium kredi kartı, 176 Türk Lirası ile bir miktar döviz çıkı.

 

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, Atatürk Parkı Üçkapılar önünde dilencilik yapan Abuzer Ç’yi yakalayarak cezai işlem uyguladı. Vatandaşların yardım duygularını sömürerek para isteyen Abuzer Ç’nin üzerinden yüksek limitli bir Premium kredi kartı, 176 Türk Lirası, 10 Avro ve 6 Dolar çıktı.

ÇARESİZLİKTEN DİLENİYORUM

Antalya’da kızının yanında yaşadığını ifade eden Abuzer Ç, 1 yıldır dilendiğini belirtti. Abuzer Ç, kendisini “Ben ne yapayım, ne satayım? Ekmek bulamıyorum. Para çektim ödeyemiyorum. Çaresizim” diyerek savundu. Tarlasını satarak emekli olduğunu belirten Abuzer Ç, kartı bankanın emekli olduğu için verdiğini söyledi.  Ayda bin lira emekli maaşı alan Abuzer Ç, zabıta ekipleri tarafından 100 TL cezai işlem uygulandı. Üzerinde bulunan paraya tutanak ile tespit edilerek el konuldu.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle