Hoşgeldiniz  

Postacılardan terör protestosu

Semih Köken | 09 Eylül 2015 | Antalya Haber A- A+

Antalya’da postacılar, terörü lanetledi, birlik çağrısı yaptı.

**

Artan terör olayları nedeniyle turizm kenti Antalya’da postacılar güne terörü protestoyla başladı. Konyaaltı’ndaki Antalya Posta İşleme Müdürlüğü’nde çalışan 150 civarındaki postacı, mesai saati öncesi işyerinin önünde terörü protesto etmek için toplandı. Terör saldırılarında hayatını kaybeden şehitler için Fatiha okuduktan sonra saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı söyleyen postacılar “Şehitler ölmez vatan bölünmez” diye sloganlar attı.

TEPKİLERİ SOKAKLARA TAŞMADAN GÖSTERELİM
Konyaaltı Posta Dağıtım Müdürü Mustafa Ölmez, ülkemizi kasıp kavuran teröre tepki göstermek için toplandıklarını söyledi. Türkiye Cumhuriyeti’nin geçmişte de bu tür zorluklar yaşadığını, bunların hepsinin üstesinden geldiğini anlatan Ölmez, “Önemli olan millet olarak birlik ve beraberliğimizi bozmamak. Tepkileri sokaklara taşmadan gösterirsek vatan hainleri emellerine ulaşamaz” dedi.

VATAN HAİNLERİNİ LANETLİYORUZ
Postacılar adına hazırlanan basın bildirisini ise çalışanlardan Berat Bostancı okudu. Hiçbir ideolojinin insan hayatından daha önemli olmadığını bildiren Bostancı, “Esas olan yaşatmak, cana can katmaktır. Bir kez daha bu ülkede kargaşa çıkaran, çatışma yaratan PKK terör örgütünün ve ona sırtını dayayan, ülkenin bütünlüğüne, kardeşliğine, halkların huzuruna ve canlarına kasteden vatan hainlerini lanetliyoruz” diye konuştu. Konyaaltı PTT çalışanları olarak bütün şehitlere rahmet gazilere ise acil şifalar dilediklerini söyleyen Bostancı’nın yaptığı basın açıklamasından sonra grup alkışlarla ve sloganlarla terörü protesto ettikten sonra mesailerine başladı.

EVLERİ VE ARAÇLARI BAYRAKLA DONATMA ÇAĞRISI
Diğer yandan Antalya Servisçiler Odası da üyelerine cep telefonuyla mesaj geçip terörü lanetlemek için evlere ve araçlara Türk bayrağı asılması çağrısında bulundu. Oda Başkanı Süleyman Şahin mesaj üzerinden yaptığı çağrıda, “Bu akan kanların durması ve terörü lanetlemek adına gelin hep birlikte tek yürek olalım. Evlerimizi ve araçlarımızı Türk bayraklarıyla donatalım” yazdı. (DHA)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle