Hoşgeldiniz  

Özgürlüğe uçuşta geri sayım başladı

SEMİH KÖKEN | 04 Nisan 2015 | Antalya Haber A- A+

ANTALYA’ya 57 kilometre uzaklıkta 2365 metre yükseklikteki Tahtalı Teleferik’in zirvesinden gerçekleştirilen yamaç paraşütü atlayışları, Mayıs ayından itibaren başlıyor.

 

Uçuşları gerçekleştiren Escape Yamaç Paraşüt Okulu ortağı Mehmet Dursun, özgürlüğe atlayış yapmak isteyen yamaç paraşütü tutkunlarının sezonun açılmasını iple çektiklerini söyledi. Türkiye’nin dört bir yanından uçuşların ne zaman gerçekleşeceğine yönelik telefonlar aldıklarını, hatta Avrupa’nın farklı ülkelerinde yaşayanların da sezonu takip ettiğini belirten Dursun, “Mayıs ayı itibari ile özgürlüğe uçuş başlayacak. Sezona hazırız. Uçmak için Mayısı bekliyoruz” dedi.

Teleferikle çıkılan zirveden Tekirova plajlarına kadar uçuş gerçekleştirildiğini sözlerine ekleyen Dursun, “‘Özgürlüğe Uçun’ sloganıyla yola çıktığımız uçuşlarımızı herkes hayatında mutlaka bir kez denemeli. Eşsiz manzarayı kuş bakışı izlemenin keyfini yaşamalı. Sezonda günde kimi zaman 50, kimi zaman 100 atlayış yaptığımız oluyor. Bu yıl sezon hedefimiz 20 bin atlayışın üstüne çıkmak” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle