Hoşgeldiniz  

Özel çocuklardan özel program

SEMİH KÖKEN | 29 Ağustos 2014 | Antalya Haber A- A+

özel eğitim ve rehabilitasyon merkezi yaz etkinliği finali (6)

özel eğitim ve rehabilitasyon merkezi yaz etkinliği finali (1)

özel eğitim ve rehabilitasyon merkezi yaz etkinliği finali (2)

özel eğitim ve rehabilitasyon merkezi yaz etkinliği finali (3)

özel eğitim ve rehabilitasyon merkezi yaz etkinliği finali (5)
Döşemealtı Kaymakamı Mehmet Baygül, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Evrim ve Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Sanem Öztürk’ün de katıldığı programda özel gençler hazırladıkları dans ve müzik gösterilerini sergiledi. 210 öğrencinin katıldığı yaz okulunda, veliler telefonlarıyla gösterileri kaydetti.
YOL KAZASI YAPTIK
Merkezin yapılmasında büyük emeği olan Akdeniz Üniversitesi Çocuk Genetik Uzmanı Prof. Dr. Türkan Taçoy, konuşmasında 5 yıl önce yol kazası yaptıklarının altını çizerek, “Merkezimizi tamamlamak üzereyken, 2009 yılında bir yol kazası yaptık. Mabet gibi sevdiğimiz mekanda, özel çocuklarımızın hayallerini duraklattılar. Mart ayında Menderes Türel tekrar başkan seçildiğinde beni arayarak, bu güzel kampusta beraber çalışmak istediklerini kaydettiler. Şimdi çocuklarımızın mutluluğu için beraber çalışıyoruz” dedi.
MODEL PROJE
Merkezin yapılma sürecini anlatan Taçoy, “Buranın yapılmasında devlet, üniversite, yerel yönetim ve sivil toplum kuruluşu katkısı vardır. Araziyi dönemin valisi Alaattin Yüksel verdi. İnşaatını dönemin Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel yaptı. Üniversite eğitime destek veriyor. Bu üçünün lokomotifi ise Özel Çocukları Destekleme Derneği. Türkiye’ye model olacak bir proje yaptık” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle