Hoşgeldiniz  

Oyuncak Müzesi 23 Nisan’da çocuklara ücretsiz‏

SEMİH KÖKEN | 22 Nisan 2015 | Antalya Haber A- A+

Büyükşehir Belediyesi Oyuncak Müzesi 23 Nisan’da çocuklara ücretsiz olacak. Devlet Opera ve Balesi’nin Şekeronya adlı müzikli çocuk oyunu da 24 Nisan’da Yatlimanı Amfi Tiyatro’da çocuklarla buluşacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’na bağlı, Oyuncak Müzesi ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ nedeniyle 23 Nisan Perşembe günü 08.30-17.30 saatleri arasında kapılarını tüm çocuklara ücretsiz açacak. Dünyanın dört bir yanından 1500 oyuncağın sergilendiği Oyuncak Müzesi, Antalyalı çocukların ziyaretini bekliyor.

 Şekeronya Yat Limanı’nda sahnelenecek

Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Opera Balesi işbirliğiyle “Şekeronya” adlı müzikli çocuk oyunu 24 Nisan Cuma saat 18.00’de Yat Limanı Amfitiyatro’da Antalyalılarla buluşacak. Zeynep Eder’in kaleme aldığı, Murat Orhan’ın rejisörlüğünde gerçekleşecek olan oyunda Şekeronya’dan kaçan Fırıldak’ın ülkesine geri dönme hikâyesini anlatıyor. Maceralarla dolu bu eşsiz müzikli çocuk oyununa tüm çocuklar davetli.ÅŸekeronya (1) ÅŸekeronya (3) oyuncak müzesi (4)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle