Hoşgeldiniz  

Olimpiyat Elemeleri Antalya’da Yapılacak

Semih Köken | 09 Ekim 2015 | Antalya Haber A- A+

Hokey’de 2020 Olimpiyat Elemeleri 2016 yılında Antalya’da yapılacak Başkan Kıvanç Hürdoğan “2024 olimpiyatlarına kesinlikle katılacağız Türkiye, hokey olimpiyat elemelerinin ilk ayağı olan Dünya Ligi 1. raunt erkekler müsabakalarına ev sahipliği yapma hakkını elde etti Hokey branşında büyük atılımlar yaparak Avrupa başta olmak üzere tüm dünyada ses getiren Türkiye, önemli bir organizasyona ev sahipliği yapacak.

Hokey’de 2020 Olimpiyat Elemeleri 2016 yılında Antalya‘da yapılacak

Başkan Kıvanç Hürdoğan “2024 olimpiyatlarına kesinlikle katılacağız

Türkiye, hokey olimpiyat elemelerinin ilk ayağı olan Dünya Ligi 1. raunt erkekler müsabakalarına ev sahipliği yapma hakkını elde etti

Hokey branşında büyük atılımlar yaparak Avrupa başta olmak üzere tüm dünyada ses getiren Türkiye, önemli bir organizasyona ev sahipliği yapacak.

Dünya Hokey Federasyonu (FIH) olimpiyat elemelerinin ilk ayağı olan Dünya Ligi 1. Raunt erkekler müsabakalarına Türkiye‘nin ev sahipliği yapmasına karar verdi.

Konuyla ilgili düzenlenen basın toplantısında konuşan Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Kıvanç Hürdoğan, organizasyonun 2016 Eylül ayında Antalya‘nın ev sahipliğinde gerçekleştirileceğini vurgulayarak, Bugün buraya toplanmamızın en önemli nedeni Dünya Ligi 1. raunt erkekler müsabakalarına Türkiye‘ye verilmesidir. Şuan aynı saatlerde Dünya Hokey Federasyonu tarafından tüm dünya spor kamuoyuna bu konu duyuruldu. Biz de ev sahibi olmamız hasebiyle 2020 Olimpiyatları elemelerinin ilk ayağına katılacağız hem de raunt 2’ye çıkarak olimpiyat elemelerine doğru yol alacağımızı düşünüyorum. 1. raunt karşılaşmalarına bizimle birlikte 8 ülke katılacak. Bundan sonra 4 aşama olacak. Diğer aşamaların ev sahipliği daha sonra açıklanacak. Antalya‘dan sonra raunt 2’ye çıkılacak. Raunt 2’de 3 grup var. Çeyrek finaller ilk hedefimiz. Oradan çıkıp olimpiyatlara katılacak 8 takım arasına girebilmek çok büyük hayal değil. Yaptığımız kısa ve uzun vadeli stratejiler ve hedefler var. Bu hedefler tutturulduğunda olimpiyatlar çok uzak değil diye görüyorum. İnşallah olimpiyat meşalesini yerinde göreceğiz. Aklımızdakiler ve gönlümüzdekiler uygulamaya koyabilirsek 2024 meşalesi altını Türk Hokeyi kesinlikle olacaktır. ifadelerini kullandı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle