Hoşgeldiniz  

Okul yoluna TCK desteği

SEMİH KÖKEN | 12 Mayıs 2014 | Antalya Haber A- A+

2(530)

1(416)
Korkuteli Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı (KEKSAV) Yönetim Kurulu üyelerinin özel daveti üzerine ilçeye gelen Karayolları Bölge Müdürü Şenol Altıok, Korkuteli Meslek Yüksek Okulu kampüsünde incelemelerde bulundu.
Korkuteli Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Galip Kaya’nın rahatsızlığı nedeniyle Karayolları Bölge Müdürü Şenol Altıok’u Vakıf Genel sekreteri Cevat Alp ağırladı.

OKULA YENİ YOL AÇILACAK
Karayolları 13. Bölge Müdürü Şenol Altıok, yapımı tamamlanan ve bu yıl öğrenime açılacak olan Akdeniz Üniversitesi kampüs binasına giden yollarla ilgili incelemelerde bulundu.
Korkuteli Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı üyeleri, Karayolları Bölge Müdürü Altıok’tan Üniversite kampus binası yolunun daha düzgün bir hale getirilmesini istediler
Şenol Altıok yerinde yaptığı incelemede, Korkuteli Meslek Yüksek Okulu kampüs binasını ilçeye bağlayan en kestirme yolu hayata geçirmek için çalışacaklarını, varyant şeklinde bir yol yapılmasının daha doğru olacağını söyledi.
Şenol, okul yolunun 10 -12 metre genişliğinde olmasının yeterli olacağını belirtti.
Karayolları 13. Bölge Müdür yardımcısı Ruhi Özgen ile birlikte kampüs binasını gezen Karayolları 13. Bölge Müdürü Şenol Altıok,
“Sizler bu konuyla ilgili gerekli belge ve projeleri bize teslim edin, biz de üzerimize düşen ne varsa yapalım” dedi.
Kampüs binası yolunda Karayolları Bölge Müdürü Şenol Altıok’a bilgi vermek üzere Korkuteli Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı üyeleri, Faruk Turhanoğulları, Cevat Alp, Galip Kocaer, Ethem Ruhi Kavuçu, Cemal Yıldırım, Osman Küçükyörük, Fatih Toklu ve Galip Memioğlu hazır bulundular.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle