Hoşgeldiniz  

Öksüzlere sıcak yuva

SEMİH KÖKEN | 04 Mart 2015 | Antalya Haber A- A+

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kepezaltı Sahipsiz Hayvan Bakımevi’ndeki kedi ve köpekler sosyal medya üzerinden sahiplendiriliyor. “www.facebook.com/kepezalti.barinak” sayfasında fotoğrafları yayınlanan kedi ve köpekler, kısa sürede sıcak yuvalarına kavuşuyor. 7/24 sahipsiz hayvanlara yönelik acil ihbarları hayvan ambulansı ve toplama ekibi ile değerlendiren bakımevinde, gelen hasta hayvanlara, tıbbi ve cerrahi tedavileri yapılıyor.

TEDAVİ VE AŞILARI YAPILIYOR

Sağlıklı ve uygun yaştaki tüm kedi ve köpekler kısırlaştırılıyor. Bakımevine giren her hayvanın tüm aşıları (karma, kuduz, iç-dış parazit) yapılıyor. Bakımları ve tedavileri yapılan kedi ve köpekler, 30 TL çip ücreti karşılığında sahiplendiriliyor. Barınaktan, yılda yaklaşık 600 kedi ve köpek sahiplendiriliyor. Barınakta, ziyaret ve sahiplendirmeler 14:00-16:00 saatleri arasında yapılıyor.

KAYIP KÖPEKLER DE SAYFADA

Kepezaltı Sahipsiz Hayvan Bakımevi’nin “www.facebook.com/kepezalti.barinak” sayfasında kayıp kedi ve köpek ilanlarına da yer veriliyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi Veterinerlik Şube Müdürü Adnan Büyükkaya, yaklaşık 60 tanesi saldırgan ve 150 tanesi engelli köpeğe ilaveten, her ay ortalama 300 adet kedi-köpek bakımevine yeni giriş yapıldığını belirterek, “Bakımevinde toplamda aylık 510 adet sahipsiz hayvana hizmet verilmektedir. Bu hayvanların sıcak bir yuvaya kavuşması çok önemli” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle