Hoşgeldiniz  

ÖĞRENCİLER İSTEDİ TÜREL YAPTI

SEMİH KÖKEN | 07 Kasım 2014 | Antalya Haber A- A+

 

üniversite aşure dağıtımı (3) üniversite aşure dağıtımı (1) üniversite aşure dağıtımı (2)

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Los Angeles’a yaptığı ziyaret sırasında üniversite öğrencilerinin twitter’da açtıkları #ÖğrenciyeAşure etiketine kayıtsız kalmamış ve öğrencilere de aşure dağıtılması için talimat vermişti.

 

Başkan Menderes Türel’in Atlas Okyanusu’ndan verdiği talimatla harekete geçen Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Akdeniz Üniversitesi Kredi ve Yurtlar Kurumu içerisinde bin öğrenciye aşure ikram etti. Dağıtıma yoğun bir ilgi gösteren öğrenciler sıcak aşurenin tadını çıkardı. Ailelerinden uzak yurtlarda kalan öğrenciler, taleplerine duyarlılık gösteren Başkan Türel’e teşekkür etti. Aşure dağıtımı yurtta büyük memnuniyet yarattı.

Öğrencilerden Kadir Evlice, “Başkanımıza çok selamlarımı iletiyor, teşekkür ediyorum. Çok güzel bir aşure olmuş. Evimizden uzaktayız malum. İlk aşuremi bu vesile ile yiyeceğim. Emeği geçenlerden teşekkür ederim” diye konuştu.

Sertap Gök ise “Çok güzel bir aşure olmuş. İnşallah her yıl tekrarlanır. Bizi kırmayan Sayın Türel’e de çok teşekkür ediyorum” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle