Hoşgeldiniz  

Nürnberg’te Antalya Stantına Büyük İlgi

SEMİH KÖKEN | 01 Aralık 2014 | Antalya Haber A- A+

 

 

nürnberg stant (3) nürnberg stant (1) nürnberg stant (2)

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kardeş şehir Nürnberg’te 662 yıldır devam eden Noel Fuarı’nda Türkiye’yi temsil ediyor. Dünyanın en eski fuarlarından biri olan Nürnberg Noel Fuarına 17 senedir katılan Büyükşehir Belediyesi açtığı stantta Antalya’yı ve Türkiye’yi tanıtıyor.

Bu yıl Ekdağ tarafından düzenlenen stant  Antalya Büyükşehir Belediyesi EKDAĞ A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Murtaza Tamyürek ve Nürnberg Başkonsolosu Asip Kaya, Antalya Nürnberg Kardeş Şehir Dernek Başkanı Rıza Özlek’in katılımıyla açıldı. Açılışa Nürnberg’te yaşayan Türklerin yanı sıra bir çok Alman da katıldı.

24 Aralık’ta sona erecek fuarda Antalya stantı büyük ilgi görüyor. Ziyaretçilere Antalya’ya özgü lokum ve reçellerin ikram edildiği stantta geleneksel en sanatlarının en güzel örnekleri ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor.

Amaçlarının iki şehir ve iki ülke arasındaki kardeşlik bağını daha da güçlendirmek olduğunu ifade eden Martaza Tamyürek, stantın gördüğü ilgiden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle